Blogga blogga blogga

Blogga blogga blogga, när har man ledigt och vem pratar man med för att få ledigt? Vem är blogg-bossen?

I alla fall så har jag inte så mycket tid åt bloggen idag, ska strax hoppa in i duschen, handla lite och sedan sätta igång med käket. :) Bjuder istället på lite bilder på vardagsrummet, som egentligen ser näst intill likadant. :P haha

Innan



Efter - inte rikitgt i klass med Extreme home makeover men nästan... ;)

 


Försöka fixa ett bord och några stolar och ställa där så det blir lite fler sittplatser. :)



Hade ett överkast hemma som räckte precis, ska dock ha ett svart sen
tänkte jag (eller mammaxD)!:P



Årets internt :)

Har suttit ett par dagar och tänkt på om man skulle summera året och hur jag då skulle summera det. Att skriva en lång text om mig själv känns så tråkigt men det är väl mig bloggen ska handla om?:P I alla fall så tänkte jag nu släppa några "årets", ganska interna grejer men kan dra en liten förklaring. :)

Senare tänkte jag kora årets låt, artist, politiker, idiot mm men ja det kommer senare. :D




Årets bokstav: K - Behövs väl ingen förklaring, alla har vi väl någon gång under året brytt oss så extremt mycket att ett kort K varit helt på sin plats.



Årets mening: Lucas drar kortet - Meningen tror jag uppkom då vi under augusti festivalen åkte en hel del taxi och en natt när Marwel och lucas skulle dela på notan så gick det ju inte att dra två kort och Marwel säger då något i stil med " A men Lucas dra kortet". (förövrigt tror jag Hallinder la MINNST lika mycket pengar på taxi men vafan Lucas drar kortet, skriv upp det på Elektromontage".


Årets människa: Stöbe - Namnet som kom tillbaka. Någon gång i nian så hörde jag och Marwel om en Stöbe men vi hade då ingen aning om vem det var. Senare blev det bara ett ord man slängde med lite hur som, ett skönt ord att slänga med liksom. Det försvann iaf sen men även det dök upp (igen) i somras och har hängt kvar sen dess. För mig är Stöbe inte bara ett namn, utan Stöbe är något man kan vara, något man vill vara och framför allt är Stöbe störst. ;)



Årets borttappade: Carl Turesson - Förklaringen på det för er som inte förstår kommer i summering utav året vid ett senare tillfälle. :)



Årets tidsoptimist: Pz - Kort och enkelt, Pz är killen som har uppfattningen om att 15 minuter rymmer 1 timma!;)


Årets sås: Fisksås - Den där Marwel är en jävel på att hitta på onödigt skit, ordet kom från honom någon gång i sommras och dyker med upp väldigt ofta....


Årets korpenlag: Söderköping Scorpions - Finns inte så mycket att säga här utan enbart ett konstaterande.




Årets fyllekäk: Ost, riven ost - Började på en fest i Haga då jag Marwel och Alegria satte i oss en jävla massa ost. Underskattat fyllekäk helt klart!;)



Årets tal: Tusen - Kostar mjölken 8 kr eller 8 tusen? Är det 50 st eller 50 tusen på matchen? självklart talar man
alltid i tusen tal. Mycket maffigare ;)



Planera och göra lister som "saker att göra" är ovärt...

Amen tja med planering. Har inte hunnit med ett skit idag. Träning hann jag inte då gymmet stängde tidigare, sola hann jag inte heller och städa har jag inte gjort. Handla gjorde vi i alla fall förut och pannacottan gjorde jag nyss. Jo då så att två saker kan jag bocka av, starkt tycker jag!;)

Städningen ska jag väl ta tag i snart måste bara titta lite hockey och äta något först.:D Hörs sen!;)



Dagens outfit, gårdagens med faktiskt!;)









Bilder från fikat :)

Skrev ju igår att jag skulle visa bilder från fikat när vi firade jonte och ja det blev ju inte så mycket bilder men här är de två jag har. :)




Jonte med presenterna, bara en platta (cd-skiva alltså) som saknas!;)


Godistårta med glasyr, det ska vaar ett hjärta och så står det 18 i det, kan
vara en aning svårt att se men kolla med er optiker så ska det nog lösa sig. :)



Slips ordnat :D

Sådär då har man slips till nyår också, mammas kompis och hennes son kom nyss ned med lite slipsar så slapp man lägga pengar på det med. Tack :)


Blir nog att kör på den helsvarta smala till den rosa skjortan. :)



Dagens planer  i obestämd ordning:

Handla nyårsmat
Städa hemma
Sola
Gymmet
Göra Pannacotta

Vet i fan när jag ska hinna med allt men det löser sig nog:P Hörs sen, hej :)


Kan John Blund bota snarkningar?




Ligger i sängen och slösurfar lite i väntan på John Blund. Jonte ligger i sängen bredvid och där kommer nog John blund snart skulle jag tro, hoppas han kan tysta jontes snarkningar bara..

Imorgon kommer lite bilder på vardagsrummet, två bilder från fikat när vi firade Jontes 18 årsdag (ända bilderna som fanns tydligen) och så blir det säkert någon bild på kockarna då jag och linus ska göra lite panacotta hade jag tänkt. Sov gott alla bloggläsare. Hej :)


Fixar lite hemma :P

Fixat lite hemma idag, flyttat in mina grejer (garderob och säng XD) i sovrummet och gjort om vardagsrummet till vardagsrum, kommer foto på hur det ser ut nu senare. :P

Såhär såg de ut innan iaf:P







Och såhär ser sovrummet ut nu,










Jävligt opersonligt men så det ska se ut när man precis har flyttat in!;) Gymmet nu med pz. Axlar och triceps på schemat, hej!:D


Peter08 i en dröm..

Usch hade en mardröm inatt alltså. Drömde att jag var i Kimstad på mitt ex tomt i något partytält eller liknande där det stod ett bord och lite stolar. I alla fall så satt jag och nemo? (tror jag.XD) där när Peter08 (för er som inte vet så är det kissies brorsa, galet ful och störd kille) och mitt ex kommer ut från huset...

Förörvrigt var drömmen jävligt konstig då man åkte svävare på någon smal kanal för att ta sig till kimstad. Var också på någon fest med grapparna där medelåldern på festdeltagarna kanske var 9 år. XD haha. Väldigt märklig dröm och vad rädd jag blev att hon hade såååå dålig smak. haha :)







Ska ta och fixa iordning mig nu sen blir det att dra bort till min gammla praktikplats och fråga om de har lite kartonger, ska flytta om lite hemma. Hej sålänge :)


Ny frilla, vad tycker ni?:D

Sådär då har jag klippt mig och handlat en julklapp till micis!:D Lite ovant med nya frillan då jag aldrig brukar göra något spec med håret när jag klipper mig. Men tror det blev schysst.:) Så här nedan kommer lite bilder på resultatet, kostymen och den andra nya skjortan. :)



Vad tycker ni, funkar frisyren och kavajen? :)





Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen blir det gymmet. Hörs senare, hej :)



Stan idag igen ;)

Precis tryckt i oss lite frukost. Snart blir det bussen och stan (idag igen) men idag ska jag bara klippa mig och handla saker till andra. Nu ska jag borsta tänderna, Hej :)

Dagens outfit







Nattgäst

Glömmde bort att fota mina nya kläder, ska försöka hinna med det imorgon (läs idag) istället. Nu blir det sängen för mig och min nattgäst.... ;P;P;P;P




Ett foto på en av mina nya skjortor som jag "hann" fota :P Inte rikitgt så
blå som det ser ut då jag ljusat upp bilden lite men nästan. :)




Sovdags. Tycker jag bäddat väligt fint faktiskt. :)



Inhandlat mig kostym :D

Vad gör de som både hinner med att blogga fem gånger om dagen och samtidigt hitta på saker? Vart finns tiden? Jag hinner då inte med det.

Har idag varit på stan igen och äntligen fått tag på en kostym, känns riktgt fint faktiskt. :D  Blev också två stycken skjortor och 1 tröja. Bilder kommer senare ikväll för nu ska jag strax iväg igen. Gymmet med Pz. Hej :)



Ni har inte glömmt bort modet för vintern va? Varm mössa
är viktigt såhär års!;)



Spelkväll :D

Dåligt med bloggande jag vet, bloggar lite inatt istället. :) Har tagit en sväng på stan idag utan att handla något alls.:P Kvällen har ägnats åt att spela mitt nya spel. Jävligt kul faktiskt när vi väl lärde oss de. Nu taggar vi inför NYÅR!!!!

Bilder från kvällen. :)




Tottenham vinst, fiiint!













Julfriande hos Farmor och Farfar

Ännu en dag med julfirande och julklappar. Idag hos Farmor och farfar, mycket trevligt dock har de inget internet och därav inga blogginlägg. :)


Har inte så mycket att skriva förutom att jag har underbara far föräldrar (och mor föräldrar:P) och att jag fått ett väldigt fint badlakan och en jävligt snygg halsduk idag!;)



Farfar <3




Farmor med nyaste kameran!;)

























Svaren på människorna bakom de fem bilderna.

Sådär då var det dags att avslöja vilka personer det är som döljer sig bakom de fem bilderna som jag publicerade för några dagar sedan. Beröm till er som svarade (och två av er prickade ju faktiskt rätt på några också.) och jävligt besviken på er som inte ens försökte! Tummen ner...

I alla fall, här kommer svaren. ;)




Lars Stjernkvist - Socialdemokratisk politiker idag kommunalråd i Norrköping



Petter Northug - Norsk längdskidåkare



Taimour Abdulwahab Al-Abdaly – Terrorist, killen som sprängde sig i centrala Stockholm häromveckan.



Annika Östberg - 28 år i amerikanskt fängelse efter att ha blivit dömd för dubbelmord 1981.



Amanda Ögren – Tjejen som nästan var den enda som valde att stötta och tro den våldtagna tjejen i Bjuv då hela samhället trodde på pojken. Googla för att läsa mer om ni nu inte har hört om det förut.


Lättare eller svårare nästa gång? ;)



Vidare till pappa

Med skilda föräldrar blir det också jul på skilda ställen. Så efter mormor och morfar åkte jag och min syster hem till Pappa där vi hade lite julklapps utdelning med mina syskon pappa och hans fru Tiina och även Tiinas ex också tillika Basses pappa. :P Jaja här blandar vi gammalt med nytt!;) hahaha





Pappa och Tiinas julklapp från oss barn. En sodastream maskin!:D 


Små bröderna:)




Basses pappa. :)




Om Mrcarlis ska ta en fika på stan eller behöver en ny tandborste!;) Nää
vars ska leta mig en kavaj och skjorta till nyår så pengar behövs. :)


Lillebror fick golfset, tror han fantiserar om att få lika många b-rudar som
Tiger woods därför denna glädje!;)




Skägg, spel och choklad, K!:P



Mer julfirande imorgon då vi ska till farmor och farfar, helt okej för mig!:D haha.. Hoppas ni alla har haft en riktigt bra julafton :)  och skriv gärna vad ni fått!:D Många kramar från Mrcarlis :)



Fortsättning hos mormor och morfar

Blir en uppdelning på två inlägg då det är två olika julfiranden och väldigt mycket bilder. Börjar med att bjuda på lite bilder från julklappsöppningen hos Mormor och Morfar så får ni i nästa inlägg från pappa om en stund. :)


















Och vad fick jag, jo till mesta dels pengar men min mormor är så söt och slår in alla sedlar i olika paket för att man ska få många klappar att öppna. Det är fint tycker jag!:P haha


En julhälsning från Mrcarlis :)

Jullunchen käkad och Kalle Anka på tv:n traditioner traditioner. Själv är jag väl inte så värst mycket för just julafton. Kanske beror mycket på min otålighet och att jag lätt blir rastlös för utöver julafton så är traditioner något som är väldigt trevligt tycker jag.  Såsom att ladda inför midsommar, valborg eller nyår.   I alla fall så sitter jag ju nu här och bloggar medans Kalle anka rullar på Sveriges alla tv apparater.  

Vad tycker ni själva om julafton och är ni såna som måste se Kalle anka eller gör ni precis som jag och sätter er framför datorerna? :)

 

God jul på er och trevlig fortsättning.















God jul:D

Saknar du kläder, kolla hos pz han har det mesta! :)






God jul alla bloggläsare!:D

Dagen låt

Dagens låt. Och årets artist, September=kärlek!!! Låten blir bara bättre och bättre för varje gång, tror jag lyssnat på den iaf än 10 ggr idag och då har jag knappt varit hemma!:P








i don't have to fight for you
i said i don't have to die for you
'cause we belong together, tonight
for now but not forever,
it's alright


Så det ska vara!!!


Bränt lite mer pengar då

Sådär då har man bränt yttligare lite pengar. 60 kr på mat och 200 kr på en tröja jag ska ha imorgon över skjortan tänkte jag (bild längre ned). :) Resten av grapparna handla lite julklappar sådär dagen innan och pz köpte kläder till nyår dagarna innan mellandagsrean (Y). haha ;)


Lite bilder :D



 








Bäst för Tjerna att inte Mathilda ser det här tror jag!;)


Ha över min vita skjorta tänkte jag, svart slips på det med?:)


Nu ska jag hänga tvätt och försöka pallra mig bort till gymmet... Hej :)

Flodhästar och deja vu

Precis käkat frukost och fixat i ordning oss. In och handla i Norpan lite nu.

Blev stan igår kväll. jag,linus,pz,alegria och tjerna drog in en sväng till deja vu där jag och Linus hade lite skattjakt jag hittade två flaskor av okänt innehåll i snön som vi ställde upp på ett elskåp så om någon inte hittade sin dricka igår så kan det varit vi!;)

Senare drog vi hem hit och hamnade väl i säng kring halv fem då man var tvungen att förklara för Rasmus att en flodhäst faktiskt kan väga 4,5 ton. :)















Färdig med julklapparna

Ligger i sängen hos pappa men ska snart ta mig till sörping och så vidare till gymmet. :D Varit och hämtat mitt knivset på skolan idag och slagit in julklappar, har handlat färdigt allt nu. Skönt men så är man fattigare!:(






Lillebrorsan!;)






Tror jag ska till Tjerna sen men något mer inlägg lär väl komma ikväll. Hörs sen!:)


Vart är varmvattnet?:S



Vart är varmvattnet egentligen? Skulle duscha av mig nu innan sängen tänkte jag, bli lite varm och sen krypa ned i sängen men nää då istället fick man stå huttrande och slita sig genom en duschning. Fanns inget varmvatten så nu ligger jag här i sängen lite halvfrusen och väntar på värmen. Inte varit med om att vara utan varmvatten sedan jag bodde i hus för än åtta år sedan. Hemskt är det i vilket fall, helt klart dagens I-lands problem!;)


John blund är påväg så dags att avsluta det här med två ord, god natt!:)



En rubrik utan innehåll

Måste bli bättre att uppdatera om dagarna känner jag!:P Dagen skulle idag börjat  med skolavslutning men tydligen tyckte kroppen annorlunda så vaknade en kvart innan vi skulle vara där så var ingen idé att ta sig dit. Istället har jag varit och köpt julklappar och så besökt mormor, moster och morfar. Blev lite fika och mat. Fin fint. :) 


Gymmet nu sedan får jag se vad kvällen har att erbjuda, troligen ingenting. Hörs senare och glöm inte att visa era kunskaper i inlägget under.  ;)



Bild från Mormor.:)


Vilka är dessa personer?;)

Som jag skrev förut tänkte jag ha en liten lek där jag publicerar fem bilder på personer som syns/synts i tidningar eller/och tv. Människor man kanske kan känna igen eller så känner ni inte igen dem och då kommer det roliga. Ni ska försöka gissa vad de är för personer alltså vad de sysslar med eller varför de är med i tidningen eller på tv.


















Skriv era gissningar eller om ni vet i kommentarsfältet, svara i 1-5 som bilderna kommer i uppifrån och ned. :)



Trevlig kväll hos Jonathan!:)

Hemma från en trevlig kväll med mat, tårta och lite julöl (självklart alkoholfritt;), bara jonte som är 18 vet ni) hos Jonathan. Mycket trevligt. Jonte var dock lite depp för att fylla på en måndag men vafan de kommer fler dagar stora grappen!:D


Lite bilder från kvällen. :)




Så stilig dagen till ära!;)



Jontes lilla krypin. :)









Hela kusinskaran!;)




Måste passa på och ta med Klintas analys utav tuneringen idag med.

"
Tänker tbx på dagens turnering, hur jävla besviken jag är på min stjärnspelare Albin Lundström som dan innan lovat att lyfta laget till en ny nivå´, tyvärr så ljög han mig rakt upp i ansiktet! Däremot är Carl Mrcarlis Turesson En redig man och en sjuk innebandylirare. Utan denna målmaskin så hade vi inte kommit långt! Tack Carl♥
Tack o
ckså till Patrick Kullman som agerade bänkvärmare när ingen annan ställde upp!"

En utmärkt analys och en stor dag för mig. Varma ord från coachen Martin.(Y)

Innebandyproffs!;)

Ligger i sängen efter en hård dag som innebandy lirare, ni vet jag är en kille med många sidor. Jag är inte bara en grym bloggare utan även en eminent innebandyspelare!;)

Vi hade innebandy turnering med skolan i mässhallen idag. Jävligt kul faktiskt och tror allt jag blev poäng bäst i laget med mina 4 mål!;) haha.. Nää ärligt så är inte innebandy riktigt min sport men stolt över mina fyra mål för det var väl ungefär det jag gjorde. Albin och Freddie fick sköta själva spelet!;) Lite tråkigt dock med få flickor på planen, inget haffar ställe alltså!:/ haha. Nog om de.

 

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig fin, blir upp till Jonte ikväll och fira han på 18 års dag. Stora pojken ni vet! Senare ikväll kommer det ett inlägg där jag ska kolla om ni känner igen lite människor och om ni vet vad de är kända för. T.ex. om jag visar en bild på Roger Pontare så ska ni veta att han är sångare. För att ta ett dåligt exempel. Hörs då. Hej :)



Inte kunde man tro att denna kille både skulle bli en mästare på blogg
och en stjärna på innebandy!;)



Dagens Klantarsel

Dagens klantarsel kan jag ju i alla fall utbringa mig själv till. Ställde mig vid busshållplatsen i tron om att buss 459 mot norrköping skulle komma, 25 minuter senare börjar jag fundera på vart fan bussen är. Vänder mig om och läser på tidtabellen och upptäcker då att sista bussen på söndagar går 21:25 och inte 22:25. Grattis Carl :)




Kom ihåg, glöm inte mössan i dessa kalla tider!


Möss frilla!;P



Tillbaka i bloggvärlden

Tillbaka i bloggvärlden efter mitt längsta uppehåll sedan jag började. I torsdags funkade det ju inte att logga in sedan så vet jag inte hur det varit i helgen men har inte riktigt orkat eller haft tiden att blogga. Men nu är jag här!


Tänkte mest bara bjuda på lite bilder från i fredags då vi firade Jonte i förskott då han fyller 18 imorgon. Blev först fika med godistårta som jag och Karin (mest Karin kanske:P) gjorde. Sedan blev det lite ölspel som han fick utav Karin och ett STORT ölglas som han fick av mig. Jävligt trevlig kväll i alla fall. :)
























Lilla ölglaset, jonte ser lite fundersam ut!;)






Linus ger kameran kåtblicken!;)


Enda bilden på mig från kvällen tror jag, men nog bäst så. :S hha






Albin tyckte det var matdags halv 4, snabbmakaroner och kokkorv!:P haha



Simon och Mathilda ramla in kring 3 eller nått sånt med. :)



Tack för kvällen alla. Bilder från fikat kommer när jag fått dem av Pz.:)



Idag hyllar jag!

Efter som jag igår dissade tänker jag ikväll hylla men håller mig utanför bloggvärlden.

Istället ska jag hylla ett par svenska filmer som jag tycker skiljer sig från den vanliga väldigt usla standaren som svensk film har.  De flesta bra svenska filmer är komedier av någon anledning. Kanske krävs det inte lika hög skådespelarklass eller om det har med att det inte behövs lika stora slantar för dessa filmer det har jag ingen aning om men det är i humordelen som de svenska regissörerna har lyckats.   



De två första filmerna är både regi och manus av Ulf Malmros. Skulle vilja påstå att han är absolut bäst i Sverige på det han gör.



Smala sussie, en av mina absoluta favorit filmer. Tror jag sett filmen i alla fall 10 gånger, helt underbar!



Den bästa sommaren, filmen man såg första gången när man var sju år men det är nu som äldre man uppskattar den än mer. Kjell Bergqvist är briljant i rollen som begravningsentreprenören Yngve Johansson.



Skönt klipp från en skön film! Josef Fares kan de där med film!;)



Sunes sommar måste man bara ta med, kult och lika rolig varje gång! Peter Haber som Pappa Rudolf är galet bra!:D



Någon svensk film som ni vill hylla och vad tycker ni om dessa filmer?:D



Dagarna kommer dagarna går



Inte ett dugg avundsjuk på Morbror och kusin som göttar sig i Thailand,
fuuuusk!:(



Eftersom mina dagar ser näst intill desamma ut så är det väldigt svårt att skriva korta inlägg om min dagar. Så för er som vill veta vad jag ska göra nu, läs gårdagens inlägg runt den här tiden och för er andra som inte orkar så ska jag nu till gymmet. Hej :)



Scorpions!

Jag har tidigare skrivit och visat bilder från korpenlaget Scorpions matcher och nu finns det också filmer. Fin underhållning och jag säger åter igen, gå och kolla deras matcher. Det är värt varenda krona som man inte behöver betala!;)





Fint jobb med filmerna förövrigt, lite djupare analyser bara så blir det grymt!;)




Dagens diss!

Dissa är ju egentligen inte så snällt men förbannat fint!;) 

Därför dissar jag ikväll bloggare som gör videoinlägg utan att ha tänkt för fem öre vad de ska säga vilket gör att 90% av inlägget består utav ähhh och pillande i håret! Vill ni nu framföra något så gör det ordentligt, och vill du bara visa din blå tröjja som ser grön ut eller något annat totalt meningslöst så NEJ håll käften.:) Dissen går alltså till bloggare som gör dessa totalt meningslösa videos.




 







Genomtänkta videoinlägg kan ju vara att föredra!;)



JOnte har hittat fin flicka!;)

Hemma från gymmet nu och Jonte har allt hittat sig en fin guzz där, fick stretching och grejer!;) haha. Efter nyår blir det att gå in ännu seriösare för att bli större. Börja käka mer och pressa tyngre för att öka i storlek. Inte lätt att både vara kort och smal liksom.:( Så att Magruterna får komma framöver!:)  


Bäst idag: Mamma som kom hem och städa, Tack!<3 Så nu är det fint här hemma igen. Ska förövrigt möblera om på jullovet, flytta in i sovrummet och göra vardagsrumet till just ett vardagsrum. Tror de kan bli fina fisken!:)



Stöbe får stå för bilden ikväll, fin bild från ett mindre vackert kök!:)





Vem var det som Fucking paja soffan utan att säga ngt btw? Vore ju bra om ni sa att en planka under gick sönder. Tack.


Vinnare av Hugos tävling.

Fint med en ny dvd film då! Gick ju och vann Hugos lilla tävling. :P Nu diggar jag inte filmen så mycket dock men ett steg närmare Paulina är jag allt!;) hahah




Tack Hugo :)




GYmmet nu hörs senare, Hej!:)

Skönhetstips att vänta!;)

Hemma från en dag i serveringen som gått helt okej, känns som att kroppen var kvar hemma bara så att tempot var väl inte det bästa men blir la bättre till imorgon.

Fortsättningsvis ser dagen ut som sådan att jag ska sätta på mig städtantskläder och börja röja upp här hemma efter helgen och hänga tvätt. Kul, INTE alls. :( Se hur mycket ork man har till träning sedan bara, så besviken på Inga att det inte städas. Jag har då bättre saker för mig. Skärpning!!


Nog med tråk inlägg. Tänkte när mamma tar hem kameran så ska jag bjuda på ett litet skönhetstips som jag och Tjerna spåna på under bussresan hem förut. Blir kanon kan jag lova!;) kommer antingen sent ikväll eller imorgon. Hej så länge.



Albin, en skit härlig kille från särskolan som är med oss i klassen!:D




Paow kan det där med att göra folk upprörda.

Hahha Paow kan verkligen det där med att göra folk upprörda. Över 350 kommentarer på ett skitinlägg skulle jag vilja säga. Tycker hon skriver väldigt flummigt och jag hade nog uttryckt mig på ett annorlunda vis (även om vi tycker lika i mycket.) om jag valt att kommentera terroristdådet men nu har jag inte tänkt de så det kvittar. :)

Tycker det är lite kul i alla fall, 16 åriga flickor som blir totalt förskräckta "Nej nu måste jag gå in på aftonbladet och trycka på "Vi gillar olika" knappar en gång till för att skona mig från vad mina ögon nyss läst". Haha roligt kvällsnöje att läsa vissa kommentarer. Ska fortsätta med det, hörs senare. :) 



Paow Paow Paow :)


Frågestund???

Plopp mätt som en indier skulle sagt. Har precis tryckt i mig lite käk men höll på att gå bärsärk i köket då det inte finns ett jävla skit i skåpen. Skulle koka lite korv bara och tänkte slänga i ett par lagerblad, fanns det hemma då? NAE!!! Inte det viktigaste kanske men man kan fan lacka ur för mindre! Hatar när det inte finns basvaror i skåpen.


Förövrigt fick jag en kommentar om frågestund men vafan frågestund när man inte har massa läsare (ja nu har jag ju inte dålig statistik men än bättre!;) ) blir ju alltid bara parodi, man får ju sitta och skicka frågor till sig själv näst intill. Haha så tror jag hoppar det faktiskt. :)



sommar sommar sommar vart tog du vägen?
:(




Idol vinnaren

Måste bara säga mitt ord om idolfinalen med. Tycker att helt rätt artist vann och det hade varit en skam om Minnah tagit hem första platsen. Förstår ärligt inte ens hur hon kunde hamna topp fem. Lyssnar man noga på henne så hör man ju verkligen att hon inte kan sjunga. Läskigt hur vissa kan gå så långt i Sveriges största musiktävling, men de säger kankse mest om kvaliten på svenska artister.

Vinnarlåten känns just nu rätt tråkig men tycker de brukar växa mer och mer med tiden. Får hoppas på de samma nu.







Btw tidsinställt inlägg, skulle ta så lång tid innan update annars. Köttar troligen på gymmet just nu. :)

Bom bom bom alah akbar!:)


Vadå?? En skön matta liksom. Syns på långa vägar ju!=)


God middag. :) Min dag har inte varit så innehållsrik så rapporten blir såhär

Har gjort: Sovit, ätit, duschat. 

Ska: Gymma, sola

Senare: Försöka plugga och se fotboll.



Övrigt: Tänkt att försöka blogga lite mer idag än vad jag gjort i helgen.




Simma lugnt och använd flytväst så hörs vi senare. Hej :)


Dålig uppdatering

Kära bloggläsare, vänner och andra avskum. Får be om ursäkt för min dåliga uppdatering denna helg men igår mådde jag inte så bra och idag har jag också legat och vilat så har inte känt någon lust att blogga.  Vet inte ens vad jag ska skriva nu. Är bara trött men har ni några bra tips på något jag kan skriva om så ge mig!

Själv funderade jag på att kommentera terrorattacken i Stockholm men vet i fan, tycker media gör det så bra själva, inte.... Skygglappar på som vanligt, och en Lena Sundström som får en spyfärdig. Äckligare "journalist" får man leta efter. Aja Go kväll, hej!




Från det ena till de andra, ge mig sommaren och
 dessa underbara människor tillbaka.


Helt förstörd

Kommer ett längre inlägg sen men just nu orkar jag inte skriva, sovit i 12 timmar och börjar precis känna mig som människa igen. Kul att städa sen med, säg till om ni är sugna så kan ni ju komma hit o hjälpa till!;)



















Kärlek och pilsner <3

Grapparna är på plats! NU kör vi!:D

































Paow ska bli min!;)

Eftersom Hugo är tillsammans med min blivande flickvän så måste jag ju någonstans börja min jakt att ta henne ifrån honom. Nu är ju inte det här de enklaste men man får ju som sagt börja någonstans och jag tänkte därför försöka plocka hans ägodelar, nu i form av en film närmare bestämt den senaste Robin Hood filmen. ;)


För att försöka vara lite ärlig så handlar det om en tävling där man kan vinna Robin Hood film och eftersom jag precis som Hugo är en riktigt attention boy så gör man ju självklart det mesta för att synas så mycket som möjligt.

 Vill ni också försöka vinna en utav dessa fem filmer han lottar ut så gör som jag, skriv om tävlingen i din blogg och länka till inlägget. Hej :)


Länk till tävlingen!!!



Hugo som jag skrivit tidigare faktiskt inspirerar mig väldigt
mycket genom sitt sätt att skriva.




Pluggar för fullt

Pluggar för fullt, fast nää.. La mig i sängen för att jag skulle läsa, hann med 10 sidor innan jag slocknade. Duktig pojke!XD Har hällt i mig 2 koppar kaffe nu i alla fall så ska väl se om man kan få lite till gjort.

Kul att min bloggstatistik går bra igen med, mycket roligare att blogga då, forstätt läs och glöm inte att kommentera!:)





Jag förut när jag skulle gå till bibban, bäverfi**an på skallen. Mycket finare klädd nu,
flanellskjorta och chinos. ;)


Bakar äppelpaj

Skulle nyss göra min lite äppelpaj, precis när jag lagt i alla äppelbitar i formen så lyckas jag med bedriften att välta ned skiten på golvet så att häflten åkte ut, inte ett dugg kul att baka....




Världens minsta äppelpaj är i ugnen nu iaf. :(




Vilken är eran favorit julkalender?

Ligger och tittar på julkalendern från 2002, Sjömansmöss och diselråttor, den sista julkalendern jag såg men också en av de bästa. Den funkar faktiskt att se på även nu tillskillnad från överhajpade "Mysteriet på Greveholm" som har ett sjukt dåligt skådespel, totalt värdelös.

Vilken är eran absoluta favorit utav alla julkalendrar som visats genom åren och varför är just den så bra?









Strax röra mig till bibban, hej så länge. :)



Vad gör vi???

Lite pause i pluggandet som går gör bra (eller?)...






Slängde ihop en party t-shirt igår med!:D




Dagens Boktips



Slå en googel på boken så ska ni nog kunna köpa er ett eget ex.


Denna lilla "gör det själv" bok är helt enkelt dagens tips till alla fattiga jävlar där ute såhär i juletid. Släng fram en hundring och du har 50 snabba och enkla projekt som de vill kallat. Känns lite farbror frej över det hela fast riktat till vuxna då, "se nu här vad farbror frej tar fram..." haha. 

Tror ni kan göra er ett riktigt kap faktiskt, jag har redan beställt ett par egna (måste ju ha en i skolan, en hemma och en i andra hemmet). Nää dags att sova kanske, som sagt plugg imorgon. Sovgott. Hej :)




Nyårslöftet är...

Precis hemkommen från gymmet. Ska ta mig något att käka, hänga tvätt och så skriva ett till blogginlägg sedan blir det sängen. Klockan ska ställas på 05:00 då morgondagen stavas plugg plugg plugg eller med grövre ord, skjut mig. Kan i alla fall glädjas åt att jag kommit på mitt nyårslöfte redan nu, ta tag i saker (läs skolarbeten) i tid.

 

 





Btw tur att det inte finns någon lag för bloggare som kräver en ständig uppdatering för då hade jag nog legat nära livstid. Ska försöka bli bättre. :)


Min drömtjej

Extrem bloggtorka och Micis kom med förslagat skriv om din "drömtjej". Amen visst serru och 15 min senare har man knåpat ihop någon muppig text som troligen är ganska annorlunda, får skylla på klockans plats på visaren då detta skrevs!;) Trevlig läsning. :)


En riktigt bra partner är en riktigt bra vän med vad man kallar fördelaktigt utseende. Min absoluta drömtjej skulle vara någon som jag alltid kan lita på, som jag vet alltid ställer upp och som jag har riktigt kul med. Helt enkelt en bra tjej kompis (som är snygg;) ).



Jag hade en skol uppgift i nionde klass där vi skulle skriva en kärleks handbok, i denna bok skrev jag just om ”min drömtjej” och presenterar en sak som jag skrattar lite åt nu men ändå fortfarande står fast vid. För att citera mig själv ”Allmänbildning, yes det är också en sak som är väldigt viktigt för mig. Att tjejen har fötterna på jorden och vet vad som händer i världen och inte bara vad Brad Pitt och Angelina Jolies senaste gräl handlade om.”.


Lite annorlunda skrivet men budskapet är helt enkelt att allmänbildning (det vida begreppet som är svårt att definiera men häng med i nyheterna och ta reda på saker du undrar över så kan du nog klassas som hyfsat allmänbildad.)  för mig är väldigt viktigt, det är ju kul att kunna föra en diskussion om aktuella som oaktuella händelser med personen på andra sidan matbordet. Och de bästa med det ”kravet” är att det går att jobba upp!:D


Jag ser även att tjejen ska vara sprallig, spontan och gilla att röra på sig men som ändå har ett lugn och ett bra tålamod för att väga upp mitt som är bedrövligt.


Jag diggar också min avslutning som jag står helt fast vid, ”Sist men inte minst vill jag att min drömtjej ska vara en trevlig och glad tjej som mina föräldrar tycker om och uppskattar.” för nöjda föräldrar ger glada barn. :)


Edit: Hehe jao efter en närmare eftertanke (pz kommentar) så kom jag att tänka på att det blir lite fel att säga att nöjda föräldrar ger glada barn men det jag menar är att om ens föräldrar gillar ens partner så blir man gladare själv.


Hade ju kunnat kopierat en bild på Paow med men det hade ju blivit för kortfattat.
Haha nää vars hon är långt ifrån min drömflicka måste jag motvilligt erkänna. :)


Klockren ;)

Gjorde en till lite snabbt, sjukt kul ju!:D




Syns lite dåligt men hoppas ni ser!:D



Längre inlägg senare förhoppningsvis

Hemma från gymmet, blev ett kort pass med rygg och lite biceps. Ska slänga i mig lite mat nu framför fotbollen (Köpenhamn leder) och fila på lite fler t-shirts!:D Ska även försöka producera ett lite längre inlägg ikväll igen var ett par dagar sedan nu. Hej :)



Nya vecka och en ny underbar låt!





Ska göra mig egna t-shirts!

Sitter och leker lite med olika tröjtryck, man kan göra sjukt roliga saker!:P Ursäkta min snuskiga fantasi!:) haha








"winner swim team 1993"



Finns hur mycket som helst på denna sida.



Borde egenltigen vara på gymmet men fan då det här var ju kul!:D 


Stan med Micis

Kom hem från stan för en stund sen. Blev ett par timmar med Micis i alla fall, tack för att du följde med det uppskattades verkligen :) (tror jag ska rota fram legot så kan vi leka ngn dag!;) haha :D). Dock så hittade jag knappt något, så jävla svårt med julklappar tycker jag, fick ihop tre saker. Mosters, halva mammas och Victors julklapp. Får ge mig ut igen någon dag. Ska ta och käka lite nu sen blir det hem till sörping och gymmet. Hej :)



 
Tack Micis, you make me happy! :)



Och inte att glömma, champions league fotboll ikväll där våra danska jävlar har chans på åttondels final, tror och hoppas på dem ikväll.  



Besviken...

Skriver om något som ligger mig nära ikväll, besvikelse. Känslan utav besvikelse, att känna sig sviken är nog bland det värsta som finns. När man längtar efter något och bygger upp en känsla av glädje som sedan raseras på nolltid. Som tur är händer det inte så ofta men när det väl sker känns det ta mig fan lika pissigt varje gång. Att man så lätt kan blåsa luften ur än är nästan läskigt. Aja det är väl tur att man inte är långsint för det här tog jag rätt hårt faktiskt.  Har ni blivit riktigt besvikna någon gång och har ni lätt för att släppa händelser som sårar er?



Haha den här bilden fick mig i alla fall att le lite, söt snubbe!XD


Att man är så jävla slö :/

Hur kommer det sig att man inte hinner något när man har en massa tid? Har bara hunnit med och sola idag sedan har jag bara legat och slöat på soffan, inte bra alls. Ska i alla fall pallra mig bort till gymmet nu. Hej! :)





Lilla istappen som hänger utanför mig.





Måste bara avsluta med bästa Bruno Mars.



I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby
But you won't do the same


Sola sola sola

Stan nu och sola och kolla upp mobilen igen då det inte alls var så lätt som det verkade att få igång simkortet. Blir nog gymmet efter det ska försöka hinna med två pass idag eftersom det fuskades så mycket förra veckan. Hej :)




Haha hatar att ta sådana här bilder asso!:S



Vara vänner....

I fredags lovade visst en lätt berusad Mrcarlis att han skulle lägga upp en låt till sin käre vän Olivia och man ska ju hålla det man säger så här har du låten. :)

 



du fråga mig nån gång hur jag tycker du ser ut
jag sa bra och du undrade
om jag verkligen menade det jag sa
så jag sa ja
det är när du tystnar ett tag
det är när du tittar på mig
jag måste tänka mig för
ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör



Måste samtidigt passa på att hylla Jakob Hellman som är en utav mina absoluta favorit artister. Helt genialiska texter och en underbar stämma. Ta gärna och lyssna på hans album "…Och stora havet" här.


Scorpions andra match, en klar förbättring.

Andra matchen och nästan tre gånger så bra. Lite impad ikväll faktiskt, Lewe och Eddie växer mer och mer. Är de kanske så att ni nött skyttet lite?!;) Ska bli kul att se er tredje match och forstätter ni såhär tror jag helt klart att ni kan komma över 20p!;) hihi. Lycka till!:D
































Helt klart en förbättring!;)





Korpen basket ikväll



Marwel inte på plan idag i alla fall, kan bara vara possitivt!;)



Legat och sovit från och till hela dagen så därför det inte kommit något inlägg. Skulle ju ha tränat idag också men det blev det inget utav, har i alla fall tänkt att jag ska se Scorpions (korpen basket ni vet) andra match idag. Måste dokumenteras känner jag!;) Se ifall de kan komma över 6p, tveksamt. Haha

Ska städa lite nu men återkommer ikväll med bilder från matchen. Hej :)


Lucas place

"Precis" hemkommen från Lucas och nu krypit ned under täcket. Orkar inte skriva mycket mer än så utan bjuder på lite bilder istället.


































Mrcarlis på ingång!









Lucas garderob, marwels shop!;)



Mycket manliga kläder!;)





Nu blir det film sen sova. Natti natti!:)



Svara i telefon då!!!

Sitter fortfarande hemma och segar sönder, vet i fan vart kvällen slutar vet bara att jag snart kommer få ryck om inte Linus svarar i sin jävla telfeon!!!! Lugn dag annars bara legat i sängen och degat och funderat på vad jag ska skriva för att liva upp bloggen lite igen. Ge mig gärna tips, hej :)







Restaurang Björkudden

Bjuder på lite bilder från köket och serveringen. Tyvärr inga bilder på Hovmästaren Mrcarlis men får väl komma vid ett senare tillfälle!:)



































Jävligt sugen kille, Martin klindt på Facebook om ni är lika sugna som han.



Mkt bilder på Albin känner jag, en riktig linslus det där!;)



Tlött :(

Inget fylle inlägg inatt, skojjade bara lite!;) precis vaknat men känns som att jag sover. :)






Btw "Carlis" har visst följt med mig länge!:O VARNING TJOCK KILLE PÅ BILD KAN VARA SVÅRT ATT FÅ PLATS PÅ SKÄRMEN!

Vara vänner! 12:30 imorgon.

Full som en kastrull men varför är jag smyg kär i Olivia när Micis är världens godaste tjej?!.:) Tack och hej, sov gott!:D





Världens härligaste tjejer!:)


KOmmer bilder imorn, okej jag saknar dig mer än vad jag borde erkänna M men tack för mig.puss :)

Hinner inte riktigt med bloggen

Uppdaterar jävligt dåligt nu jag vet men hinner inte med när man har servering i skolan och sedan ska träna med, och självklart lite sömn i mellan. Imorgon bjuder jag i alla fall på bilder från servering vilket jag är väldigt positivt överraskad utav. Riktigt kul faktiskt och jag som är så dåligt (eller?;) ) på att prata får babbla på med en massa gäster!:D Är det kanske Olivia och jag som servis och servitör fram över?;)






Särskolan får faktiskt också vara med i skolkatalogen.




Ska hoppa in i duschen nu, packa och så springa till bussen, sover hos pappa inatt igen blir så nära till skolan. Hej :)





Btw tycker ni att det är intressant att läsa texter som den jag skrev igår kväll eller gillar ni mer att läsa om vardagliga saker? lämna en kommentar tack!:)


Att döda någon som dödat

Varje år döms över tusen personer runt om i världen till döden. Rätt eller fel?  



Jag hade en so lärare som sa ungefär såhär ”Jag tycker att man sänder ut en väldigt märklig signal när man säger ”ja det är fel att döda men dödar du så har vi (staten) rätt att döda dig” ”. Jag kan hålla med om resonemanget och under högstadiet då jag såg allt ifrån någon flumig vänsterkant där straff inte var nödvändigt oavsett brott då de handlade om att återanpassa sig igen och bli en god människa. Idag är jag väl lite mer radikal i mitt tänkande.

 


Visst jag anser fortfarande att det är fel att döda och det här tänket att alla är och kan bli goda medborgare är jätte fint men skulle jag vilja att en människa som mördat och våldtagit mitt barn ska sitta i fängelse ett antal år och sedan få komma tillbaka till det samhälle som mitt barn aldrig fick chansen att uppleva. Svaret är enkelt och kort, NEJ. Jag anser inte att människor som Anders Eklund eller Shino Mohamed Hashi (troligen inte lika känd för er men en serie våldtäcksman som härjade i Malmö slå en googel på smygaren för mer info) har någon rätt alls att göra mer skada än vad som redan är skedd och framförallt inte har någon som helst rättighet att få fortsätta leva ett liv i det fria samhället.

 


Men det finns såklart en väldigt stor skillnad på dödsstraff och dödsstraff. Att man i Iran värmer upp med ett par hundra piskrapp för att få ett erkännande kring otrohet och sedan direkt hänger snaran kring halsen är en metod jag tror alla människor med någon sorts hjärnkapacitet motsätter sig och dessa straff vill jag självklart inte ha och är inte vad jag menar med min text.


Det är en svår fråga då jag vill se mig som en människa som inte är dömande men man får se det som att brottslingar ibland dömer ut sig själva väldigt bra.




Jag vill slutligen påpeka att jag inte tror att dödsstraff fungerar över huvud taget som någon skrämsel taktik för minskandet av brott utan att det jag menar är att det i ett fåtal fall är ett befogat straff. Jag vill också erkänna problematiken som finns med att människor kan bli oskyldigt dömda till döden och att sådant faktiskt skett i Usa, kan bli lite svårt att förklara det för en anhörig. Oj det blev visst lite fel i bevisningen, sorry….

 

 



Vad anser ni, finns det tillfällen då dödsstraff är rättfärdigat eller är det alltid fel att ta någons liv oavsett hur det sker och vad personen gjort?


Servering i skolan.

Andra dagen utan träning. Blev inget gym idag heller då jag åkte hem till pappa och sen somnade jag nästan i min brors säng. Därför ni inte fått något blogginlägg idag heller. Märkligt hur trött man kan vara, hur skolan och detta mörker verkligen suger ut krafterna ur en: jag som skulle köra bröst idag! :/ Aja imorgon ska jag pallra mig till gymmet och sedan tagga fredag för då blir det lite Fiesta, me like!:D  


Annars så har jag servering nu i skolan vilket faktiskt är väldigt kul, roligt att prata med gäster och känna att man får lite uppskattning för sitt arbete. Dagens plus helt klart! (Y). Bjuder på bilder från serveringen och köket på fredag när jag kan ta med kamran för den är hos mamma. Mrcarlis i skjorta, väst, lite backslick och finskor det är grejer de!;)

 
Suddigt bild på mig och mimmi, fiiint! = )



Tänkte avsluta här men bjuder om någon timme på ett inlägg om dödsstraff. Hitta nyss en artikel i Dagens nyheter om dödsstraff och det är något som jag finner intressant så ja det kommer ett till inlägg om en stund. Hej så länge :)  


RSS 2.0