Dagens diss







Dagens diss går till alla tjejbloggare som skriver efter en lista. Är ni totalt jävla talanglösa eller?. Blogga efter en lista i 1 månad, och då inte efter någon lista med punkter ni själva kommit på, nää nu ska varenda tjejbloggare ha samma lista med samma jävla punkter.Pinsamt. Fantasin kan ju knappast flöda och att folk ens vill läsa era bloggar är märkligt!




För er som undgått denna lista så ser den ut såhär.



Dag 1
– Presentera mig själv.

Dag 2 - Min första kyss

Dag 3 - Vad är kärlek.

Dag 4 – Mina rädslor.

Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.

Dag 6 – Min första fylla

Dag 7 – Min bästa vän.

Dag 8 – Ett pinsamt minne

Dag 9 – Min första kärlek.

Dag 10 – Det här saknar jag.

Dag 11 – Mina syskon.

Dag 12 – Förstört något för att betala mindre

Dag 13 – De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk

Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30

Dag 15 – Mina drömmar.

Dag 16 – Det här är jag beroende utav.

Dag 17 – Mitt favoritminne.

Dag 18 – Det sjukaste jag gjort

Dag 19 - Min absoluta favoritlåt

Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.

Dag 21 – Det här får mig att gråta.

Dag 22 – Det här stör mig.

Dag 23 – Något olagligt jag gjort

Dag 24 – Det gulligaste jag gjort



Spännande.....


Vad är grejen med surfplatta?






På tal om julklappar, årets julklapp är tydligen surfplattan och inatt släpptes Apples surfplatta Ipad på den svenska marknaden.  Folk köade i timmar!!! Men hallå på riktigt alltså vad är grejen med dessa surfplattor?? När man läser om dem så är ju ända grejen som inte finns på en Iphone/ dator att man kan läsa e-böcker.  

Herregud för att låta dom en upprörd gammal dam, är det verkligen värt att betala flera tusen kronor för att kunna läsa böcker på en skärm? Förstår verklige inte. Okej killen som skriver fattar sig knappt på touch mobiler men det här är ju totalt onödigt, eller kan någon ge mig en riktigt bra anledning till att införskaffa detta ting?

Är dock helt övertygad om att min morbror kommer äga en inom en snar framtid om han nu inte redan gör det, prylgalna människor….


Handla julklappar

December i morgon, månaden då alla pengar går till julklappar. Ska väl komma undan billigare i år i alla fall när man inte har någon flicka att skämma bort!;) Nää men Moa (mitt ex) och jag körde ju på julklappar fram till jul med, rätt kul men blir ganska så dyrt även fast det var småsaker. Men som sagt tycker julklappar är kul ändå, även fast det svider i plånboken så är det kul att ge bort saker (och få självklart:P) och förhoppningsvis kunna bringa lite glädje . Lätt är det att glädja minsta brorsan iaf, tvååringar är rätt så lättroade!;)  Klänning till den lite större (7år) verkar dock inte vara så uppskattat, otacksamma pöjk. haha


Funderar på att ge mig ut och tömma plånboken redan (?) i helgen eller nästa vecka, alltid skönt att få det gjort så fort som möjligt. Hatar verkligen att gå i smockade butiker.  Kanske att man skulle höra om man kan få med sig Micis på stan då med. :) Alltid bra att ha med sig en tjej när det ska handlas saker till syster, moster och mamma och ett stort plus med en trevlig tjeja då med!:D  


Själv har jag knappt kommit på några (rimliga, vet inte om min släkt kan ordna en flickvän!?;) ) julklappar men blir nog att önska sig ett solkort, pengar då jag ska köpa en kavaj till nyår och så några lotter är alltid kul!:D



Brukade ni också få sitta och ringa in i tidningar det ni önskade er?:D




Btw glömm inte tävlingen!:D



Naturbegåvning?




Ge mig sommaren tillbaka.




Galet trött. Serverade idag och det gick faktiskt helt okej trotts att jag nästan aldrig gjort det förut. Kändes som att mina gäster blev nöjda och glada men de kanske bara var överlyckliga att få Mrcarlis, mycket möjligt!;)

Ligger på soffan nu i alla fall och vilar upp mig lite, är väl tänkt att man ska träna idag med men får se hur det blir med de, känns som att soffan är skönare än gymmet ikväll.




Man kan inte alltid vara bäst när det gäller

Jag har som så många andra pärmar hemma med gamla skolarbeten jag gjort. Brukar nästan aldrig kolla i dem märkligt nog för det är alltid lika roligt. I alla fall idag fick jag lite lust så satt och bläddrade igenom pärmarna när jag hittade denna fantastiska täckning som är på bilden här nedanför. Täckning (kartan) är ritad den allra första SO lektionen vi hade i fyran. Lasse vår lärare sa åt oss att rita Sverige och ja såhär blev min karta.





Man kan inte alltid vara bäst när de gäller.





Men att behöver ni en karta över Sverige nästa gång ni ska ut och resa, fråga bara mig så skickar jag över den!;)


Dansa är kul

Behövs det ens sägas något? Klockan 6 på morgonen är Mrcarlis på topp!









Mitt bloggande ger eko

Hehe jao Carl och ”tekniska” saker alltså… Anledning att mitt 3 kort inte går att få igång är att jag stoppat det i telefoner utan 3G om jag förstod killen i 3 butiken rätt. Kändes verkligen värt att åka in till Norrköping för att få reda på det men men.  



 



Förövrigt känns det som att mitt bloggande har gett lite eko i mina vänners bloggar. Känns som att jag visat lite att man inte bara behöver skriva om dagens händelser utan att det finns en massa annat man kan skriva om. Tror att mitt sätt att blogga gett en viss tjejkompis lite extra inspiration faktiskt. Eller sessan?;) haha puss


Gymmet strax, update ikväll, hej hej :)



Försöka få ordning på mobilen

In till stan och försöka få ordning på luren och så kolla tröja. Klurar även för fullt på något bra att skriva ikväll, har ni några idéer så dela gärna med er. Tills dess, hej svejs! :)










Mylar du eller mular du?

Med snön kommer det alltid ett stort problem. Vad heter det egentligen när man trycker snö i någons ansikte. Är det att mula eller att myla.

Innan jag flyttade till sörping så sa jag mula som väldigt många andra men när man hamnade här på landet så var det med y som gällde så det är precis vad jag säger nu, myla myla myla. Var helt övertygad om att det nästan bara var i Söderköping man sa så men nu har jag även fått höra att det är ordet som används även i östra husby. Vart bor du och vad säger ni där? Och framförallt vad är det rätta?









Fotbollskanalen Europa

Dåligt med tävlande än så länge tycker jag! Kan säga såhär, priset kommer troligen vara något på en kostnad kring 100 kr så kom igen och tävla nu. Alldeles strax börjar fotbollskanalen Europa sedan blir det sängen. Ledig imorgon men ska försöka kliva upp tidigt och plugga och nog köra 2 träningspass. Mer bloggande under morgon dagen, hej :)









Btw El clasico kl 21 imorgon och jag måste se, vem bjuder hem mig på lite fotboll imorgon? :) <3



Tävling

Ja nu jävlar ska vi se vad ni kan (eller lyckas gissa) om mig. Tävlingen går helt enkelt ut på att vara först med att svara rätt på de fem frågorna och skriva en giltig mejl och gärna namn. Vinst utdelas självklart, dock inte bestämt vad än då det beror på vad för person som vinner. :)

 

Frågorna

 

1. Hur många gånger har jag flyttat 1. 14 X.8 2. 12

 
2. Vad heter det dagis jag gick på? 1. Galaxen X. Berlocken 2. Vilbergens dagis


3. Vad var mina utgång betyg i svenska och bild? 1. SV: MVG B: VG X. SV:MVG B:IG  2. SV:VG B:G

4. Vilket är mitt favoritlag i engelska högstaligan (premier league) i fotboll? 1. Bolton X. Arsenal 3. Tottenham

 
5. Vad drack jag första gången jag blev onykter? 1. Öl X. Whiskey 2. Sprit



Lycka till :)








Chill hos mig igår

Kom hem från Åby och Ida Magnusson halv åtta i morse så har sovit hela dagen om någon undrar över dålig update. Lite chill hemma i min lilla lya igår och sedan som sagt till Åby där Mrcarlis och Stöbe hade fin show klockan sex i morse med hits som ”I want it that way” och ” Doodah”.












Mrcarlis och stöbe (i Marwel form).



Kvart i fem ragget!;)















Klant! smisk skulle hon ha på bara rumpan!;)







Söt tjej, ful kille. ;)



Just nu sitter jag och kollar på Liverpool - Tottenham, 5 min kvar och Tottenham avgör strax!;)  Bjuder på ett nytt inlägg snart i alla fall troligen blir det en tävling med fint pris. ;)


Jag är en händig man ^ ^

Stryker ett stycke byxor, ska snart hoppa in i dushen, plocka i ordning lite tvätt och käka något. Blev visst ingen träning idag men någon dag måste man ju vila med!;)




Mrcarlis med strykgärnet i högsta hugg, Inga har visst ledigt idag...




Ikväll hoppas jag på lite fiesta, update med "dagens outfit" kommer senare!;) Hej.


Oh, na, na, what´s my name?

Loud av Rihanna albumet just nu helt klart! Inte en dålig låt, snacka om att verkligen lyckas.

Har ni inte hört det så tryck direkt på denna länk och njut. Oh, na, na, what´s my name?




Underbara Rihanna




Annars så kan man bara konstatera att pl lördag förstör mitt gymmande, hade tänkte att vara på gymmet nu men så slår man på tv,n och hamnar självklart i soffan framför fotbollen. :)



Nemo Hedén, dagens klantarsel

Måste ju bara kommentera det senaste i bloggvärlden. Nemo Hedén i blåsvädret igen, och nu rejält. ”Kungen” av Tylösand har doppat veken liiite fel om man uttrycker det så och står nu åtalad för sexuellt utnyttjande av minderårig. Och han väljer nu att ge sin version på sin blogg om den lilla incidensen. Händelsen skall ha skett i Maj månad då denna skäggiga man och en fjorton årig tjej träffades på en fest, en fest där det tydligen bara ska ha befunnit sig personer över tjugo år. Han ursäktar sig också med att ALLA skulle ta denna tjej för att vara långt äldre än vad det nu visade sig att hon inte var.


 Okej jag påstår inte att det första man bör göra är att fråga om legitimation på alla man träffar men vafan om du sitter och pratar med någon en helkväll så måste det väl någonstans i samtalet komma upp vad man gör skola, jobb etc som ger en hint om hur gammal personen är, men Nemo kanske bara är extremt dålig på att tolka sådant. Skulle ju inte förvåna mig egentligen. Ryktet säger också att deras familjer känner varandra sen innan och inte som han själv försöker lägga fram det, att det var en tjej han aldrig sett förut.


Tycker även det är roligt när han påstår att ”Det knappt var någon alkohol var inblandad” nä men visst Nemo det låter troligt du brukar ju ligga rätt lågt när de är fest det har vi ju alla sätt på riks tv.


Nu kommer det bästa. Hur ska rätten döma när tjejen troligen är flera år före fisken mentalt trotts Nemos nio år rent fysiskt. Kommer de ta hänsyn till detta och kommer det då bli flickan som istället blir åtalad? Det här kommer helt klart bli en spännande rättgång att följa.


Åtal väcks 12:e januari och så länge det inte blir friande dom så får nog Nemo börja fundera på framtiden ordentligt för någon ”Kungarna av alperna” lär nog inte vara att räkna med, i alla fall om man tar Calle Schulmans ord på allvar.


Men ett stort grattis till att du visat dig vara dummare än många trodde var möjligt. Vi väntar nu spänt på ”Jockiboi’s” nästa drag. Du ligger efter.



Nemo Hedén, helt klart dagens klantskalle och förövrigt en stor rikspajas.



Förövrigt. Nej jag är ingen moral tant och skiter egentligen i att de knullat tycker bara händelsen roar med tanke på hur Nemo kunde sitta i Svt´s debatt och bara nonchalera de personer som sa att ”kändisskapet en dag kan slå tillbaka”. OCH att nu är ju faktskt lagen som sådan att det klsassas som sexuellt utnyttjande av minderårig hur mycket man än samtycker till sexet.  Så knulla vem och hur mycket ni vill men ta konsekvenserna av ert handlande.  Hej :)




http://nemo.myshowroom.se/darfor-ar-jag-atalad-for-sexuellt-utnyttjande-av-barn/#comment





Monopol kväll!

Monopol kväll med grapparna grus. Marwel hälsar flickan var skön sist.










Flaxen, största fuskarn!!!








Pause i spelet, Flaxen var tvungen att bajsa!















Två nya skjortor,check!

Blev inga två tröjor utan två skjortor istället men de funkar de med!;) Bilderna är halvkassa men men.







Jeansskjorta ;)






Blueprintskjorta från MQ! :)



Förövrigt sitter jag just nu och väntar på Alegria, Flaxen och Tjerna, blir nog jävligt lugnt ikväll. Fan vill göra något känns som allt är förbannat segt och trist som att jag inte haft roligt på år. Vintern tar död på en och måste verkligen göra något kul eller träffa någon snarast. Någon flicka ledig?:)



IG kan också vara positivt

Kul att få ett sånt här omdöme på en text,skrev en uppsats om jämnställdhet!:P




Skrivet av min svensklärare om uppsaten.
"Carl! Du har skrivit en fantastiskt bra text där du verkligen för fram dina åsikter. Du visar att du kan skriva och föra fram argument! Bra! MEN tyvärr så har du inte behandlat den nya texten och i instruktionen står det att man måste det! Jag noterar självklart trots detta att du har gjort ett bra jobb!"



Betyg: IG










Biler på de ny inhandlade kläderna kommer snart, hej :)





Svensklektion alltid lika roande

Sitter på svensklektion inte det lättaste för Patrick, det ser ungefär ut såhär.











I fullmånens sken

I fullmånens ljus blir vi galna. Inatt (natten till idag) kunde jag inte somna så jag kollade på vetenskapens värld. Programmet handlade om fullmånen och dess påverkan på människan. Jag hade aldrig tidigare hört talas om det här men programmet var både sjukt intressant och spännande. De intervjuar både ambulans personal och poliser och alla beskriver de hur de får mer att göra under fullmånen.  Att många får svårt att sova då det är fullmåne och att fler barn föds.  De visar även studier från en psykiatriker i Miami som undersökte noggrant statistik över mord från 50, 60, och tidigt 70 tal mellan fullmåne nätter och nätter utan fullmåna. När fullmånen kom fram mördades fler.  


Såhär långt in i programmet är jag övertygad om att det måste finnas ett samband men då Jams Randi, en amerikansk illusionist, skribent och föreläsare känd för att just slåhål på myter plockar fram fakta och statistik från hela världen som visar dess motsats och så håller upp en bok och beskriver det ungefär sähär ”Den här boken väger 80 gram men har mer påverkan på människan än vad månen någonsin kommer ha. Det handlar om vad man tror. Dessa människor lägger märke till saker för att de förväntar sig att fullmånens kraft är sanning och inte för att fullmånen vetenskapligt skulle ha någon inverkan på oss.”. Efter hans "del" i programmet har jag åter igen fått en ny ståndpunkt, det är bara en myt.

 



Vad tror ni blir man galnare i fullmånens sken?  Och har ni hört talas om det här innan?. Väldigt spännande program i alla fall och för att inte ta död på den spänningen så berättar jag inte mer, för man får ett svar i slutet av programmet.



 


























Jag tycker i alla fall månen är mäktig hur det än är med inverkan på oss människor.





För att se programmet gå in på svtplay.se.





Uppladad 23:02 första gången men ändrad 00:11 då texten var helt konstig på sina ställen.


körv körv körv

Precis tryckt i mig lite mat, ungsgratinerad falukorv och potatismos. Nu blir det att vila magen lite innan jag börjar med ett par armhävningar innan pz kommer och det bär av till gymmet.






Äta är gott men jag föredrar att supa, nää då morsan rödtjut. Eller?;)






Ny update kring 22, vet inte riktigt vad det blir ikväll antingen ett nytt dagens tips eller en annan sak jag spånar på, vi får se. Hörs då, hej :)



Nya dojjor är fint

Precis kommit hem efter en runda på stan, rekat lite för inköpen imorgon och så blev det ett par nya inomhusskor. Som ni kan se här nere så behövdes det verkligen. Imorgon ska det inhandlas lite nya tröjjor, morsan ska fylla på kontot. Nu har ni något att tråna efter imorgon i alla fall, ni vet det jag köper blir mode. Bäverfittan är just nu hetare än någonsin!;)






Nya pjuxen. För valiga människor 600 kr, för mrcarlis 400 kr.




De gamla skorna sjunger på sista versen.





Btw har fått önskemål om att börja med "dagens outfit", är det något majoriteten önskar? själv är jag skeptisk. Hej så länge :)




Kamphundar

Vill först klarlägga att detta var en uppgift i skolan där vi skulle skriva en argumenterande text men ämnet i sig tycker jag är intressant även om jag kanske inte brinner så hårt för frågan som det kan verka i denna text.




Hundarna fortsätter att attackera. Hur många ska tvingas att ta skada eller rent ut dö innan kamphundarna förbjuds?



Det går nästan inte en dag utan en nyhetsartikel om en ny hundattack. Nästintill varje dag blir både människor och djur överfallna utav dessa hundar. Jag läser om en 5 årig flicka i Umeå som blivit attackerad utav en Rottweiler som smitit. Ansvarslösa hundägare, visst men fortfarande livsfarliga hundar.  Flickan klarade sig med alvarliga skador i ansiktet så vi kanske ska avlida hunden och gå vidare?



Nej jag tycker att det får vara nog nu. Ska man tvingas hålla sig inne eller inte kunna ta med sina barn till lekparken utan att riskera liv och hälsa för att människor till varje pris ska ha rent utav livsfarliga hundar. Eller för all del livsfarliga ägare om ni vill ha det så.



För det är ofta mothugget man får, det är inte hundarna som är farliga utan ägaren. Ja det är ansvarslösa ägare men det är fortfarande hunden som anfaller och gör skada inte hundägaren själv.  Vill ni som hundägare ha en hund som måste vara försedd med koppel och munkorg på grund av att den är en fara för allmänheten? Jag trodde att hunden för dem flesta var sett som ett trevligt sällskapsdjur. Tydligen är det inte så idag. Många införskaffar dessa hundar som något sorts vapen för att vad det verkar, kräva respekt. Människor som förr kände sig trygga ute i joggingspåren vågar sig idag inte ut då rädslan för hundarna och även deras ägare är för stor. Och det kan för mig aldrig vara acceptabelt.



Människors rätt att känna sig trygga bör i alla lägen gå före hundägarens förkärlek till vilddjur. Förutom att införa kopplinstvång och hundkörkort på alla sorters hundar bör även årliga kontroller av ägare och hund införs samt ett förbud mot dessa kamphundar. Det lär gynna oss alla.





Förbud eller inte?




Mamma var boven

Nu vet jag varför tidningen damernas var beställd i mitt namn, boven är mamma. Hon ville tydligen ha sig lite julläsning som hon uttryckte det men hade redan beställt tidigare (man fick 3 nummer gratis) så då fick det bli en omgång nya i mitt namn. Pinsamt:(. Och än värre så stod det inget intressant alls vad jag kunde hitta (kan ju vara för att den heter damernas^^), får glädjas åt paketet med kaffe som medföljde. Ibland får man vara nöjd med det lilla! :)





 
Höll nästan på att bli rädd när denna damp ned i brevlådan,
folk kan ju börja undra. :( haha




Kommer ett längre blogg inlägg snart. Troligen blir det en text jag skrev i skolan i våras då jag inte har kommit på något till ikväll och inte har tid att skriva. Hej så länge. :)


Kärlekens offer

Strax gymmet med pz så blir inget långt inlägg nu, ska fundera ut något att skriva om ikväll men tills dess bjuder jag på en bild på den vackra Burger King sessan och en halvkass dikt som jag skrev till en svenskauppgift i nionde klass. Hej :)






Kärlekens offer lever i kloster 
Är det verkligen sunt att leva så flumt.
Kalla mig radikal men att leva i en kyrkolokal?
Nä, att gå i ton för gud gör bara en korkad brud.




Hur ska man se ut?

Tänkt att fixa till kalufsen snart men frågan är hur? Eftersom jag är så himla feg när det gäller mitt hår så har jag aldrig gjort något speciellt med det utan antingen har det varit långt eller så har det varit kort (förutom 2 dygn i somras då jag hade en svamp på skallen, undra om det finns några foton på den?xD). Jag har aldrig haft någon annan färg, toning eller speciell frisyr så det är väl dags att göra något. Ska jag göra något jag aldrig gjort förut eller bara tunna ur det? Har ju funderat lite på "estetfrisyren" som alla har men känns som att den kanske är på väg ut? Säg vad ni tycker, vad ska jag göra med håret och vad är det som är inne nu.




Här får ni lite bilder på hur jag har sett ut genom åren. = ) 





Håret i sjundeklass, det var grejer de!;)




Syns inte så bra, men en
ganska kort frisyr.



Dagen efter midsommar, underbar dag!



Stockholm, helt sjukt nice dag. Iaf snaggad där :)



Typ som håret ser ut nu (om man ens kan se ngt). :)


Nattstädning

Nu ska jag städa, måste vara fint imorgon när jag ska vara snäll och hjälpa värmlänningen med plugg!;)

 

Bjuder på lite bilder med som jag hittade i fotoalbumet när jag letade efter bilderna där jag uppträder! :)










Tror att bilden är tagen första skoldagen i ettan, nej inte särskolan!:(





Nog det sista ni hör från mig idag för sedan blir det film och sängen, sovgott alla bloggläsare! :D


Schlagerbögar är vi allihopa

När jag var liten var jag ett riktigt schlager fan, eller egentligen handlar det nog om att jag alltid har tyckt att det är kul att sjunga och dansa och schlagerlåtar är ju ofta väldigt tralliga så det var väl dom man lärde sig och sjöng med i. Men det här har lett till att jag idag i alla fall kan sjunga med hyfsat i nästan varenda schlager låt.

Jag tror dock att jag är långt ifrån ensam om det här och skulle man kolla med ett par Svensson grabbar i tonåren är jag övertygad om att de skulle kunna rabbla texterna till Roger Pontares ”När vindarna viskar mitt namn” eller Herreys ”Diggi-Loo Diggi-Ley” bättre än geografiprovet förra veckan trotts att de inte hört låtarna på ett flertal år. Vi är helt enkelt mer eller mindre schlagerskadade hela bunten.  Men hallå det är ju kul, party höjjaren nummer uno, dra igång lite schlagerlåtar och kör musikkryss och festen är på topp!:D




haha såhär kunde det ofta se ut när man var på besök hos moster, showtime!;) 




Lite soft nonchalant som den stjärna man är!;)




Minns hur jag hoppa runt i sängen på vilbergsgatan och sjöng denna sjöna låta!



Och faktiskt även denna låt, konstig kontrast men vet att min första skiva innehöll båda låtarna så självklart spelades dessa i timmtals. ;)

Schlager carl ;)

Ska spring iväg och gymma nu, ikväll bjuder jag på ett inlägg om min forna kärlek till schlagern, det blir underhållning. Håll ut!



Mina vackra skor köpta på skopunkten för 249 kr men jag fick dem för 210 kr. Storbloggare ni vet!;)


Storebror duktig

Pluggar lite med lillebror, han ska läsa någon oerhört intressant bok! Jag är allt en snäll storebror ja:)




Storebror duktig med småbröderna :)




Går ju inte att plugga utan lite lek. Rasmus på Victors rygg :)

Hugo Rosas 21 år

Idag är en stor dag för idag fyller min käre idol Hugo ”The CHALLENGE boy” Rosas år. Grattis till honom. :)





Hugo med min blivande flickvän Paulina. :)



Förövrigt sitter jag i skolan och gör en uppgift i Arbetsmiljö & Säkerhet med en galen värmlänning, det går lite som det går men jag kämpar på. ;)



Återkommer när det finns något vettigt att skriva, hej:)


Vilken jävla kämpe!!


169,6 kg                                      94,1 kg



Skrev ju tidigare idag om Biggest loser Sverige och för er som inte kollade ikväll så kan jag nu visa hur Karl-Fredrik ser ut, helt sjukt vilken insatts. Jag tror faktiskt inte att han kommer låta sig falla tillbaka med tanke på den kämpar glöd han måste ha haft för att klara av detta. Han har alltså tappat 75,5 kilo eller 44,5 % utav hans startvikt. Jag blir helt ärligt riktigt glad när man ser sådant här, fatta vilken känsla av lycka han måste känna.
Tummen upp till detta program och framförallt Karl-Fredrik själv!

 

 

Nu ska jag bara hänga lite tvätt innan det är dags för att krypa ned under täcket.  Hård skoldag imorgon, 08:15-11:15!;) Sovgott alla bloggläsare :)


Micaela Karin Elisabeth Krulle



Lyckliga jag, DU Gör Min Dag!




När jag för första gången fick syn på denna skönhet visste jag inte att hon förutom att vara en glad, omtänksam och rolig människa också hade stora talanger inom det konstnärliga. Eftersom jag är så glad över Micis arbete med bloggdesignen så känner jag att jag på något sätt måste gott göra henne men frågan är hur. Jag har funderat på att bjuda henne på en fika (men jag är rädd för att det då kanske blir för mycket business talk från min sida) eller ge henne en alldeles speciell julkapp. Problemet med julklapp är att jag är så ofantligt dålig på tjejsaker att den troligen inte skulle uppskattas så mycket som jag skulle vilja.



Vad tycker ni läsare att jag ska göra för en sådan fager dam? ge mig tips hur jag verkligen kan visa hur mycket jag uppskattar hennes arbete och framförallt henne som sådan person.






Ansvarfull alkoholhantering

Precis käkat currygryta med ris och blåbärspaj till efterrätt som bästa mamma gjort, nu blir det plugg! :(




Maaaaaaaaaaaat som pz skulle sagt!;)



Bästa mami käkar blåbärspaj!:D



Plugg :(


Knäckemackor och Plugg :)

Blev visst gymmet två timmar senare än tänkt, mamma kom hem så hon och jag röjde disk och så duschade jag. Körde iaf triceps, hundra armhävningar (nej inte på rad, den dagen lär dröja:P) och så gick jag på bandet. Får se om jag hinner med att köra ben och förbränna lite mer sen. Ska slänga in mig två knäckemackor nu innan jag ska upp till mammas kille (haha låter så larvigt när de är 40+!:S) för att plugga och käka. Hej så länge :)



 
Jaja vafan nu bjuder jag på bild....



Btw bara jag som tycker sådana här inlägg är jävligt trista egentligen???


Biggest Loser

Har ni följt Biggest loser Sverige? Jag kollade väl de första två programmet men sedan har det kommit annat i vägen (troligen min egen träning). I alla fall idag är det final och tittarna ska nu få se hur mycket vikt finalisterna Karl-fredrik och Maria har tappat efter nio veckors träning på Hälsans slott och tre månaders träning för egen hand hemma.   Klockan 20:00 börjar programmet men nu är jag ju inte sådan att ni ska tvingas vänta till dess, så här får ni en liten spoil.




 
Startvikt: Karl-fredrik 169,6 kg och Maria 114 kg 

 

Jag vet inte hur de lyckats de tre månader de kämpat själva hemma med det här är deras vikt i programmet innan finalen Karl-Fredrik 127,7 kg respektive Maria 91,1 kg.


Båda två har gjort ett riktigt bra jobb helt klart och man kan ju bara imponeras men nu kommer det nästan ännu svårare, bibehålla samma vikt eller rasa ännu mer. Jag själv gick ju ner närmare 10 kg på fyra månader mellan februari-maj, efter en jävla massa tid på band, cykel och crosstrainer och stenhårt förbud när det gällde skräpmat, godis, kakor och läsk. Idag ligger jag på ungefär samma vikt som i maj (har inte vägt mig på en månad) men är inte precis lika hård när det gäller godis och läsk även om jag inte handlar själv. Där emot köper jag fortfarande ingen skräpmat. Har ni gjort en rejäl viktminskning någon gång? hur gjorde ni då? berätta det är sjukt kul att höra!:D

 

Nää men inte ska jag bara sitta här och prata om träning utan nu blir det gymmet, triceps och förbränning nu på förmiddagen  så får jag se om det blir något pass med ben ikväll med. Hej så länge. :)


Från det ena till det andra IDOL

Hur är det, är det någon som fortfarande följer idol? Jag minns första året med bla Daniel Lindström, Paul, och Darin, det var idol de. Tror inte Daniel tog en ton fel på hela idol, märkligt att han inte lyckats bli större för röst har han verkligen. Men ja efter det försvann mitt intresse och kom inte tillbaka förens förra året då jag och Moa oftast kollade. Sedan så tycker jag också att kvalitén på artisterna har blivit sämre med undantag för i år och mina två favoriter Tove Styrke och Lars Eriksson (nej han var inte bra i idol men hans låter är grymma).  

 

Vem tror ni vinner idol iår då och vem är er favorit? Spelbolagen är i alla fall så pass övertygade om Jay Smith som segrare att det inte längre går att spela på honom och pengar till de som spelat utdelas redan nu. Undrar allt om det är så säkert att han vinner efter sin lilla ”knarkskandal”, Svensson i soffan kan väl inte stödja en dödsknarkare!;)  





Daniel Lindström en av mina favoriter genom hela idol.



Minns ni alla, Fillip, Darin, Geraldo, Cornelia, Nathalie, Lorén, Paul, Stina & Daniel. Bara Angel som saknas som hoppade av sin medverkan.





Sam Hagberth gör en enastående audition.





Tove styrke, ren och skär kärlek alltså!




Måste tillsist bjuda på en spotifylänk med lite extra nostalgi ifrån idol 2004. Lyssna framför allt på Cornelia Dahlgrens låt, riktigt skön röst.


Någon som ni tänker på och vill framhålla lite extra genom de sex år som idol nu har hållit på?

Korpen basket

Korpen basket ikväll ja, Söderköpings Scorpions mot FIBAS (Finspångslag) i Linghallen. Jävligt underhållande match faktiskt, grymt imponerad utav ”nyckel spelaren ” Markus ”marwel” Nilsson i Scorpions. Tror att han fick cirka fem minuter speltid vilket gav resultatet fyra fouls, starkt jobbat tycker jag.  


Rekomenderar starkt alla att gå på nästa match, det kan bara bli bättre.








STÖBE ser taggad ut, kanske lite för taggad.



Scorpions i svart.







Finns ett väldigt bra ordspråk, en bild säger mer än tusen ord.




Nä men tycker ärligt talat att det var kul att kolla och önskar er all lycka till i nästa match, jag kommer finnas på läktaren i vinter det lovar jag.

Mtach analys finns att läsa här: http://www.laget.se/SCORPIONS/46583-nyhetsarkiv-item-1507264.html


Skynda skynda

Blev att dra till Tjerna och lira tv-spel vid 00 inatt var hemma runt halv 5 i morse, hatar när man är vaken sådär sent halva dagen försvinner ju. Ska i alla fall försöka hinna med gymmet nu innan vi grappar ska in till Norrköping och titta på när Markus spelar Korpen basket. Lovar att både ta bilder och fota så att ni får något att skratta åt ikväll. ;) hihi




Nytt inlägg kommer ikväll om jag nte hinner med något efter gymmet. Hej så länge. :)


  
Ser ut som att man har kolsvarta ben. :S haha




Btw kul att det var lite tjejer från öppet hus som hittade hit, det gillas!:D (Y) haha



Stefan "Elvis" Wikström - som en lärare ska vara

Lugn lördag hemma i soffan med stremad match mellan Milan-Fiorentina. Hade väl tänkt träffa lite folk men så blev det visst inte men gnäller inte, de är bra att ta det lite lugnt ibland då klarar kroppen av ett träningspass imorgon, tummen upp för det.



Ägnar istället det här inlägget åt min mentor (hoppas du kollar in och får syn på inlägget nu när du sa att du skulle kolla;) )Stefan. Riktig trevlig herre som jag tror att alla vi i klassen är glada över att få ha som mentor och fått möjlighet att jobba med i köket. Precis som de allra flesta lärare på John Bauer (i alla fall kökslärarna) så har han jävligt skön humor och en person man kan skämta med, bjuder på sig själv och är alltid trevlig. Han och de andra i köket har en stark bidragande orsak till att jag tycker det är kul att komma till skolan och vara i köket.  Utan Stefan och de andra skulle ärligt talat inte skolan var alls den samma. Som Petter säger ”Ni gör min dag”!



NU fick jag det här inlägget att låta som de står runt om mig med pistoler i högsta hugg men så är det faktiskt inte utan det här tycker jag verkligen, eller???  ;) Aja om du ska välja gymnasium är det här något du absolut ska ha i tankarna. Lärare är ju trotts allt en väldigt stor del av skolan, vissa utav dem ska du ju träffa ett antal timmar 5 dagar i veckan och då kan det vara en fördel att de är förutom är duktiga på det dem gör också är trevliga.  :)

 

 

Om ni vill titta närmare på en ung Stefan så tar ni en titt på denna sköna video här under. Tycker allt att han borde sjunga lite mer i köket, han har ju trotts allt lite bättre pipa än mig, men bara lite!;)



Äggkastning på Kissie







Hade någon nämnt ordet blogg för mig för ett år sedan så hade jag troligen bara skakat på huvudet och sagt något med fjortis grej. Men nu sitter jag här själv och bloggar för fullt, är det jag som blivit fjortis eller är det att jag upptäckt en ny ”värld” som är jävligt rolig? Tror på det senare. Bloggvärlden är förbannat rolig!:D Själv följer jag dagligen Paow och Hugo Rosas bloggar, det ingår liksom i min internet rutin. Tycker att båda skriver underhållande och har intressanta liv vilket gör att man vill fortsätta läsa. Hugo skriver också väldigt humoristiskt och det är lite han som inspirerat mig att skriva som jag gör. Idag skriver han tillexempel om att kissie blivit utsatt för äggkastning i Västerås (helt underbart det kan hon allt ha) och ger henne därför lite tips på skyddsutrustningar att införskaffa för framtida besök. Han är förjävla skön alltså!:D



Inga planer för kvällen än så länge och inte hört något men har ni en fest på G så säg till, jag är alltid redo!:D
Glöm inte att kommentera, hej :)


Öppet Hus - Hej alla söta tjejer :)

 

        

Öppet hus på skolan var bättre än väntat, sjukt slappt och jävligt roligt. Själv fick man agera guide och tycker jag gjorde det förbannat bra, måste fixat minst 6 nya elever till nästa år. Kanske att man skulle skola om sig och satsa fullt ut på guidning istället (efter bloggen förstås), för det var faktiskt riktigt kul, promota skolan som fan. :P Självklart passade jag även på att ragga läsare till bloggen, hoppas att alla ni sjukt söta tjejer som fick en lapp med min bloggadress utav Johanna har hittat hit och är hör för att stanna, skriv gärna en kommentar om ni har det. :)

 

Tillsist måste jag be alla er läsare att lämna en kommentar om vad ni tycker om bloggdesignen, är själv sjukt nöjd. Micis har gjort ett kanonjobb, ska gifta mig med henne i framtiden asso. Kärlek till henne!!!♥

Ps. ska börja ta mer bilder och ladda upp lovar.


Dagens par

Som ni ser är bloggen under renovering utav bästa micis men det ska la inte vara några problem att läsa för det. Aja nu till inlägget.
 

 

 

Måste bara skriva om en sak jag läste i metro på bussen hem från skolan. Artikeln handlar om ett par i USA (vart annars liksom) som väntar barn men de känner sig lite osäkra ifall de verkligen är redo för att bli föräldrar. Och vad gör man då, joo man lägger ju självklart upp en omröstning på sin hemsida där alla som besöker sidan får möjlighet att rösta ifall de ska göra abort eller inte. Tycker redan här att valet är självklart, ni kanske inte skulle bli föräldrar. För vad kommer sen, kanske ska de rösta om ifall barnet ska ha en ny blöja eller få bära jacka mitt i vintern. Människan slutar visst aldrig att förvåna en. Paret verkar i alla fall inte tycka att det är något märkligt med omröstning för som de uttrycker sig ”Att rösta är en central del av den amerikanska identiteten”.  Dagens idioter står ju klart vilka det är i alla fall.


.

Bloggen är under renovering!

OnePiece - Jump in

 
Undra om man får med b-ruden?(a)


Bara jag som diggar ”onePiece - Jump in” riktigt hårt? Riktigt softa och funkar att ha till massa tillfällen. När du ska ut på grillsen och lira hockey med polarna >OnePiece<, när du ska ut i skidbacken >OnePiece<, Myskväll eller slacker dag >onePiece< eller varför inte när du ska på stan och pr kläder >onePiece< bara att dra av sig ett plagg, klockrent.  


Nu äger jag ju inte själv någon och har inte heller fått chansen att testa en men de verkar helt underbara,. Bara hoppas priserna går ned lite och att de börjar säljas ut i butik så att man får chansen att prova. Priset ligger idag från 1000 kr till ca 2200 och vad jag vet sälj de bara på onepiece.no. 


I alla fall om det är någon som har en eller har testat skriv vad ni tycker (ja ni andra får ju självklart med tycka till:D) och berätta om dem är så softa som de verkar! :D



Sådär ja, det där gick ju kanon. Kan visst skriva om tyg fullt seriöst med. iNu ska jag sussa, ikväll får ni ta och säga åt min flickvän Tove Styrke att hon får komma hem om ni skulle möta på henne i drömmarna.
Godnatt :)


Damernas



Ähhhh okej???




Någon som kan svara på om det är en bra tidning?:P haha


Kliver in genom dörren och subblar över all post som vanligt och tänkter inte mer på det, plockar upp allt och det är då jag får syn på tidningen ”Damernas” med mitt namn på :S Wtf liksom, vem fan har beställt den i mitt namn?XD Aja hoppas på att det inte kommer någon räkning bara, det var ju trotts allt kaffe med och så kanske det finns något intressant som man kan blogga om ska allt ta mig en titt.

 

 

Kommer ett nytt inlägg inom 1 timme. Hej så länge. :)


Feeest


Lite sent kanske men här kommer bilder från i fredagskväll hos Mathilda. Riktigt trevlig kväll faktiskt, många söta tjejer och trevliga grappar.





Albin lika bra på bild som alltid ;)







Den där killen måste helt klart få ligga mycket. ;)


Mimmi och jag, är det någon som har bilder ifrån när vi stångas på golvet så skicka!!


Skit söta och trevliga tejer. :)




Carl galet nykter :)



Ps rättar till inlägget sen, pz väntar. hej :)

Allt för er läsare :)

Eftersom jag är ny i ”branschen” ;) så hör jag mig hela tiden runt lite om vad folk tycker och vill läsa på bloggen. Har fått mycket positiv kritik en så länge vilket är kul och gör att jag väljer att fortsätta. Mina modetips har tydligen gått hem medans fotbollen inte var lika poppis (hade nog räknat med det men vafan fotboll är ju underbart:P), sedan så vill ni tydligen se video inlägg och personliga inlägg med mycket bilder. Personliga inlägg och bilder kan jag absolut bjuda på men det där video inlägget håller jag på ett tag (kan dock bjuda på filmer där jag inte sitter och pratar direkt till kameran).



 

 Bild från Halloween fest då jag skulle föreställa varmpyr tror jag :P




Lägger upp ett nytt inlägg snart, håll ut. :)


Sängen

Nu är det verkligen dags för sängen och njuta utav sju timmars kunglig sömn det är behövligt efter ännu en hård blogg dag!;)





Kunglig säng för kunglig herre, för gamla bajen HAMMARBY!



Imorgon bjuder jag på ett inlägg om ett klädesplagg som jag faktiskt tycker är väldigt intressant och funderar på att skaffa så det får ni inte missa. Sov gott alla sessor där ute och skulle ni stöta på Paow i drömmarnas värld så hälsa från mig, (rabbla gärna upp hela blogg adressen!;) ) natti natti. :)

Niqab

Några kommer säkert fnysa andra kommer troligen bli nyfikna. Efter att den muslimska befolkningen ständigt ökar här i väst kommer också modet som en påföljd, Niqab kommer bli nästa grej med stort G.

Tänk er att sådär sexigt glida omkring och visa sina vackra ögon, för det blir också en påföljd, ögonen kommer gå starkt framåt när det är vad som bjuds på. Idag är Niqaben oftast enfärgad (svart) och ser rent utsagt tråkig ut, det är nog därför den inte slagit genom än men när den väl tar fart i väst (kanske efter mitt blogginlägg) kommer vi få se den i alla möjliga färger och mönster.  Det kommer bli en succé, svårt att säga om det kommer att vara ”the shit” om ett eller tio år men ska du vara den som skapar nästa mode i västvärlden köp då en Niqab redan idag.




 

Det tråkiga är att personer som inte förstår sig på mode ger sig in i debatten angående Niqaben. Folk som skriker om förbud och att det inte hör hemma i samhället. Nä Jan Björklund och Sverigedemokrater, skärpning  och ge fan i Niqaben ni måste se djupet se modet för det här kommer slå större än stringtrosorna på 1990 talet.

 

 

Ni kanske är tveksamma och undrar hur jag kan veta vad som ska bli nästa modefluga. Enkelt säger jag, det handlar om att se vad tåget lämnar på station och vad som står där och väntar för att kliva på och försvinna i det långa landet falukorv som snook skulle sagt.


Humor :)



Hitta denna i metro idag, för at uttrycka mig som mig KLOCK-REN! ;)





Och här kommer det viktiga om ca 30 minuter kommer ett nytt modetips, hoppas att ni stannar uppe och väntar...


Sverige -Tyskland 20:30

Btw glöm för allt inte Sveriges landskamp mot Tyskland  ikväll,matchstart 20:30 kanal 10.  

Här har ni startelvan.

Andreas Isaksson –


2 Mikael Lustig, 13 Andreas Granqvist, 4 Daniel Majstorovic, 17 Oscar Wendt –


8 Anders Svensson [K], 9 Kim Källström –


7 Sebastian Larsson, 16 Pontus Wernbloom, 21 Christian Wilhelmsson –


6 Ola Toivonen.


Bänk: 12 Johan Wiland - 5 Behrang Safari, 15 Marcus Berg, 18 Alexander Gerndt, 19 Denni Avdic, 20 Rasmus Elm, 22 Mikael Antonsson.

 

Hamrén väljer alltså att mönstra laget så likt (Ni får tänka på att varken Mellberg, Elmander eller Zlatan spelar ikväll) det lag han skulle ställa upp med ifall det hade varit en riktig tävlingslandskamp. Tanken är väl också att spelet ska se ut som i vanliga fall bara att Wernblom hamnar mer offensivt då Kim tar hans plats i dagens match.

 

Jag trodde nog att han skulle pröva Rasmus Elm från start och så hade det varit kul att få se Wiland i mål men nu är det ju inte jag som tar ut laget och tur är nog det.


 




Har ingen exakt elva för Tyskarna men goal.com spekulerar i följande stab.

 

Adler – Boateng, Mertesacker, Hummels, Schmelzer – Khedira, Schweinsteiger – Grosskreutz, Kroos, Marin – Gomez

 

Spelar ingen roll om det är en träningslandkamp tyskarna kan ändå ställa upp med stor spelare så kan nog bjudas på en helt okej match ikväll.

 




Mitt matchtips: 1-3 Tyskland. Gomez kommer näta och vårt mål bjuder antingen Wernblom på genom nick eller källström med en kanonkula.


Trötter

Helt slut i kroppen. Av de senaste 26 timmarna har jag spenderat 15 i köket men vafan är vila? blir gymmet om någon timme skulle jag tro.



Lika trevligt som alltid i skolan har det i alla fall varit, Patte baka bröd format som en kuk (ska fixa bild på skapelsen) och Håkan (kökschefen) ordna med konturer. Precis så det ska vara i skolan, ett bra samarbete mellan elev och lärare! ;)

 
Hinner man inte sova får man göra som STÖBE, ta med kudde och täcke.


Blir att skriva ihop två blogginlägg nu och hoppa i duschen, sedan blir det som sagt gymmet, bröst och mage står på tur. Ska även försöka klura ut något nytt modetips att bjuda på för det uppskattades tydligen. Kul :)


Design

En hel del som påpekat min ”bloggdesign” vilket egentligen inte är en bloggdesign utan ett av några alternativ man kunde välja. Hur som så ska en riktig design ordnas men som med allt annat i början så är man inte bäst, ska därför få hjälp utav min vän Micis. Nu vet ni i alla fall att bloggen inte ska se ut såhär och att jag ska försöka ordna till den så fort som möjligt, förhoppningsvis innan veckans slut.

 

 

Bild på mig och bästa Micis från i fredags.


Nattinlägg

Klockan är nu 02:45 och jag ska upp om fyra timmar men jag kan inte sova. Har så mycket tankar om bloggen som fladdrar runt i huvudet att jag inte kan somna. Jag har tankar kring vilka jag ska ta hjälp utav för att göra bloggen större, idéer kring vad jag kan skriva om för att göra det intressantare, hur designen ska se ut eftersom jag tror det är väldigt viktigt för att få människor som inte läser min blogg i vanliga fall att väcka deras intresse. Alla dessa tankar får min hjärna att gå på helsnurr och jag har redan skrivit inlägg som ska publiceras imorgon (läs idag om några timmar).



random bild från google.



Glöm inte att läsa inlägget under som också handlar om min blogg och lämna gärna en kommentar med egna tips och tankar kring det jag skriver. God natt.


Naket eller kasta skit?

Sliter som ett djur för statistiken och det ger faktiskt resultat. Sitter bara och funderar på hur jag kan hålla bloggen levande, kasta skit på folk eller naket är ju två enkla knep som används flitigt i bloggvärlden men vill jag sänka mig till den nivån? egentligen inte men är det vad som krävs så kan ens moral sänka sig snabbare än vad en penis drar ihop sig i en isvak.

 

Jag får se vad som händer men jag vet att jag är beredd att göra mycket för att få snurr på denna blogg.



Försättning följer....





Halvnaket får duga för carl ;)



Sovdags nu ska vara tillbaka i köket om 8 timmar, kul...


Restaurangen

Hemma från skolan nu (eller ja för 30 min sedan) inte alltid man slutar skolan 21:30 men tycker att det är sjukt mycket skönare att jobba eftermiddag/kväll än morgon.  

Mycket lugnare när man inte har Klinta kofot och Falbin springandes kring en;). Enda nackdelen var att jag inte hade samma vackra utsikt (läs Olivia och Fiffi) och humorn från grapparna idag men de är ju med nästa gång det blir kväll då jag ska servera. Hur det nu ska gå…   




Jag och linus i våras när vi hade kväll för föräldrarna.




Förövrigt så ska man ändå blogga så varför inte gå in för det helhjärta och göra något utav det?. Ni kommer få se denna blogg mycket framöver så börja vänj er.


Sebastian Forstén Nilsson

Har lovat min bror ett inlägg eftersom han hjälper mig med statistik, så får väl bjuda på det nu då.

 

 

Här tjejer har ni en kille att att sattsa på. Om ni tycker att stålmannen är stark så är han inget mot Basse. Om ni tycker Einstein var smart är det inget mot Basse. Om ni tycker att Bill Gates är rik så är det inget mot Basse. Ja jag tror ni förstår, bara att haffa här har ni en kille med många strängar på fiolen för att beskriva det enkelt. ;)



Stressig dag

Stress stress stress, har tänkt hinna med gymmet för att sedan skynda till skolan. Vi har kväll idag så vi ska laga mat till restaurangen, börjar 14:00 och slutar kring 21:30. Så bloggen blir ganska tyst idag men hoppas ni står ut. Kommer förhoppningsvis två inlägg till idag i alla fall. Ett under dagen och ett sent ikväll. :)  

 

Nu blir det gym, rygg och axlar står på tur. Hej


Bjuder på en bild med :)


Såhär trevligt kunde man ha i somras, kexchoklad och öl på lysingsbadet camping.


Second hand

Om det var någon som blev besviken på mina modetips så ska du inte deppa för här kommer ett riktigt bra tips faktiskt. Handla såkallat second hand, billigt, miljövänligt och väldigt bra priser. Utöver det kan man hitta kläder som ingen annan har och slipper gå och se ut som "alla andra".

 

Den här tröjan hittade min kära vän Linus åt mig på myrorna. Priset, 65 kr.


Heta modetips

Jag vet ju att modetips är poppis att ge ut på diverse bloggar därför ska ni få två helt egna av mig som kommer bli stort i vinter. Jag lovar! ;)



 



Mössan, hur den ser ut är inte så viktigt men poppis kommer den att bli. En av de stora trendsättarna är Olivia Höglund, håll koll vad hon har på hjässan och blickarna ni kommer få kommer vara bättre potenshöjare än Viagra.  

 

 

 

 

 Varma skor, där har ni också ett hett tips. Ni kommer att se många varma skor på gatorna i vinter, det är ett löfte.

 

 

Sådär det där klarade man enkelt, vill ni ha fler tips säg till för det där var bara två och många heta tipps jag har på lager. ;)

 

 Stort OBS, dessa två modetipps kommer vara ute till sommarn men jag lovar att ge er de hetaste tipsen när den tiden kommer.


Blogg tagg

Trodde inte att jag skulle skriva det här men fan vad peppad man blir att blogga när man följer sin statistik (kan inte påstå att min läsare är extremt många än men för varje extra person så blir man mer taggad) och ser hur den ökar och sedan när man får en kommentar från en flicka enda nere från Skåne, sådant är kul.

 

Gymmet om en timme med Pz, ben och förbränning men börjar hemma med 100 armhävningar. Har som mål att göra det varje dag utöver resterande träningen.









Som sagt blogginlägget om mina modetips kommer senare ikväll, missa inte.


Dusch och sol

Nu in i duschen och sedan ned på stan för att bygga på solbrännan.





Bild från början utav sommaren, beachvolleyboll med trollmor. :)




Bjussar på heta modetips ikväll, håll ut till dess! ;) Hej :)






Dagens idiot

Dagens idiot kan man klart konstatera är Helsingborgs klubbdirektör Paul Myllenberg. ”Söderstadion var värre än Sarajevo” säger han och menar att det var en hemsk upplevelse att spela på söderstadion. Ja jag kan förstå det om man kommer från Danmark och i vanliga fall är van vid ett halvtomt Olympia. Men på Söderstadion stöttar vi vårt lag och det är såhär en cupfinal ska se ut.


Länk till artikeln

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/sverige/allsvenskan/helsingborg/article8122497.ab









Sjuk bränning






Kolla 06:00 in, helt galen stämning, forza bajen!

Ledig dag

Alltid skönt att vara ledig säger man ofta men jag tycker att det värsta som finns är när man är ledig fast man vet att det finns saker man måste göra, så är fallet idag. Skulle behöva göra en liten svenska uppgift och fortsätta på alkoholhanterings uppgiften (vi ska skriva om skadeverkningar med alkohol). Sen så skulle jag behöva fortsätta att läsa min klassiker (uppgift i svenskan) men äldre böcker är så förbannat sega att även Carl tycker att det blir tråkigt. Tror vi att jag kommer att få något utav det här gjort, det tror inte jag men vi får väl sen när dagen är slut, det är ju trotts allt 13 timmar kvar. Hade även tänkt hinna med och sola idag och så ska ju även gymmet besökas men någonstans mellan gym, sol och mat ska det förhoppningsvis gå att trycka in lite pluggande med.

 

 


 

12/11-10                                                   12?/6-10



Hahah såg det här på facebook, Carls pose? Roligt att jag har Lapin kulta i vänster hand på båda fotona och att bilden är tagen på nästan exakt samma plats med bara några månaders mellanrum.  





Fler bilder från fredagens tillställning hos Mathilda kommer senare. :)


Fotboll är livet <3

Känner att jag har ett litet problem, mitt intresse för fotboll är ganska så mycket större än mina läsare har jag en känsla utav. Hur löser jag det här? Antingen så slutar jag skriva om fotboll eller så får jag ert intresse att växa, självklart väljer jag det senare.  


Flera intressanta matcher den här helgen. Milano derby där Ibra fick avgöra genom straff, ett Chelsea som åkte på storpisk på hemmaplan mot Sunderland med 0-3 och en Johan Elmander som är stekhet och gjorde ett klassmål mot Wolverhampton på borta plan (som valigt), hans sjätte mål i ligan alla på borta plan. Väldigt kul för den engelska ligan med Chelseas förlust vilket nu ger en sådan här tabell efter tretton omgångar.

Hur tror ni ligan slutar? :D


1

Chelsea

13

9

1

3

28

8

+20

28

2

Arsenal

13

8

2

3

26

12

+14

26

3

Manchester United

13

6

7

0

26

15

+11

25

4

Manchester City

13

6

4

3

15

10

+5

22

5

Bolton Wanderers

13

4

7

2

21

19

+2

19

6

Sunderland

13

4

7

2

15

13

+2

19

7

Tottenham Hotspur

13

5

4

4

18

17

+1

19

8

Newcastle United

13

5

3

5

21

16

+5

18

9

Aston Villa

13

4

5

4

15

18

−3

17

10

Stoke City

13

5

1

7

15

18

−3

16

11

Liverpool

13

4

4

5

13

17

−4

16

12

West Bromwich Albion

13

4

4

5

16

22

−6

16

13

Everton

13

3

6

4

14

13

+1

15

14

Blackburn Rovers

13

4

3

6

15

18

−3

15

15

Blackpool

13

4

3

6

19

26

−7

15

16

Fulham

13

2

8

3

13

13

0

14

17

Wigan Athletic

13

3

5

5

10

21

−11

14

18

Birmingham City

13

2

7

4

14

17

−3

13

19

Wolverhampton Wanderers

13

2

3

8

13

23

−10

9

20

West Ham United

13

1

6

6

11

22

−11

9

 

Men men men favorit laget och framför allt spelaren just nu är utan tvekan Gareth Bale i Tottenham vilken spelare, helt otrolig gör mål på allt och alltid perfekta inlägg. Bara synd att han är född på fel ställe (han är Walesare) så att man aldrig kommer att få se han i ett VM eller EM.

 Gareth Bale klassmål mot stoke.
Bale

 





Elmanders mål mot wolf, se och njut. :)





Matchrapport från cupfinalen i lördags kommer när jag smällt den. God natt.

Unga mammor...

Dagens blogg får man väl ta att säga att det här är http://micahs.se/

En fjorton årig flicka/tjej/dam/kvinna/tant som är gravid i månad åtta. Pappan heter Kevin och är 18 år och om inte det vore nog så ska flickan få tilltalsnamnet Kelly. Mysigt värre.




Men vem är jag att dömma, det blir nog bra får vi hoppas...


Så mycket bättre

Någon mer än jag som tittar på ”Så mycket bättre”? Ett av få program som tv4 faktiskt har lyckats med. Tydligen var det en produktion menat för SVT men de avböjde, men det märks verkligen, programmet andas SVT. I alla fall dumt gjort att avböja kan man tycka såhär i efterhand.



Inte visste man heller att Petra ”september” Marklund var så bra sångerska. Riktigt bra tolkningar, hon och Petter gör programmet!!

 

Tror att denna tolkning kommer gå för fullt på klubbar i vinter. Sjukt bra.




HAMMARBY

0-0 och nervigt som fan. Galet tryck på läkaren som väntat med, ingen svensk arena och klack kan skapa ett sådant tryck alltså, HAMMARBY!



Såhär spelar lagen

Hammarby     

40. Johannes Hopf

4. Christian Traoré
3. José Monteiro
27. Marcus Törnstrand
2. David Johansson

15. Petter Furuseth
10. Andreas Dahl
18. Max Forsberg
33. Fadi Malke

23. Maic Sema
9. Sebastian Castro-Tello




Helsingborg


Hansson

Andersson
Nilsson
Ekstrand
Edman 

Jönsson
 May
 Lantz
 Rachid 

Sundin
 Gerndt

KOM IGEN BAJEN!!!!!!!!!!!!!!


Svenska Cupen final 2010

Då var det snart dags För de grönvita krigarna att kliva ut på planen. Kommer bli ett sjukt drag från den tolfte spelaren och jag kommer inte att vara på plats då biljetterna tog slut på 25 (!) minuter, det är som det ska vara när Bajen lirar alltså.

Här kommer iaf lite bakgrundsfakta och startelva mm.


Fem matcher har spelats och självklart har Hammarby gått vinnande ur alla strider även om det många gånger sett mörkt ut.  Vem kunde tro att det skulle spelas cupfinal på söderstadion när vi hade 2-0 i baken mot ett division två lag. Inte heller kunde man tro att Bajen skulle spela ut Elfsborg och vinna med klara 3-1 (sent tröst mål för de gul svarta) eller att vi skulle gå vinnande ur två straffdrama och 1 förlängning. At slå ut fyra allsvenska lag tycker jag visar vart vi egentligen hör hemma och vart vi ska tillbaka.

  

Värmdö IF - Hammarby 2-3 division 2

Hammarby - Trelleborg IF 3-1 Allsvenskan

Hammarby - Elfsborg 3-1 Allsvenskan

Hammarby - IF Brommapojkarna 7-6 (straffar) Allsvenskan

Hammarby - Kalmar FF 5-4 (straffar) Allsvenskan





Senast ett lag under högsta serien vann Svenska Cupen var säsongen 1980/81 då Kalmar tog en klar seger mot Elfsborg, 4-0 slutade den matchen. Hammarbys senaste cupfinal var för 27 år sedan den gången förlust mot Glennarna från götet. Så det finns väl inte sådär jätte mkt som talar för de grönvita idag men Söderstadion är söderstadion och bollen är rund.

 

Uppdatering med startelvor kommer snart…..


MrCarlis, ett namn att lägga på minnet.

Sådär efter många om och men så är den uppe, MrCarlis.blogg.se bara att direkt lägga till i favoriter eller för all del som er egen startsida. Tänk er att varje gång ni öppnar er webbläsare få ännu en skymt av Carl, bloggkillen som kommer slå mot nya höjder. Ni läser och kommenterar jag producerar.


Jag ser bara en problematik med det här och det är att jag är så förbannat pedant. Jag blir nästan aldrig nöjd med det jag skriver vilket till en början troligen kommer göra att ett inlägg kommer att ta mig alldeles för lång tid att leverera. Dock så får jag väl nöja mig med att ifall man läser de stora bloggarna så kan man ju inte direkt påstå att deras svenska kan ställas så mycket över min så får väl helt enkelt försöka att inte lägga så höga krav på gramtik utan att just producera inlägg som roar, irriterar och sticker ut.

Nej nu kör vi och jag hoppas att ni kommer vara med mig vart jag än är, för den dagen då jag har en mobil där man kan uppdatera bloggen kan jag lova er att det kommer att dyka upp inlägg från både källare, gymnastik och bussväntsalar i hela landet.


RSS 2.0