Ge mig blogg.se appen

Hallå där! Nu är jag äntligen en i klubben, jag har köpt mig en iphone.:D skriver ifrån den nu faktiskt men inte kan jag bjuda på någon bild då denna j'vla sida tydligen inte vet hur man levererar en app.... (jaja, jag vet att det ska komma men den skulle ju ha kommit nu i mars ffs!!!!) Nä ville mest bara hävda mig lite med min nya vackra lur;) nu sk jag inta duschkammaren, bye bye :)

Så det kan gå...

Hallå där!!!

Har inte tid att blogga idag då jag är i skolan nu sedan blir det att fixa mobil och efter det vidare till praktiken. Bjuder på min helg imorgon men kan ju visa hur min lördag sluta.....





Ida Ida Ida...

Godmorgon. Läget är som sådant, två ägg, havregrynsgröt och 3½ timmar sömn. Känns kanon, lär väl somna strax innan lunchrushen.haha.

Men ja som ni kan läsa så var jag och Pz på äventyr inatt. Han frågade mig vid 22 om jag skulle med till Clara. Visst så att så blev det. Och det blev en mycket trevlig natt måste jag säga. Ida försökte förklara illuminati för mig som hon anser vara jätte läskigt. Njaa jag vet inte faktiskt. Tyckte mest det var roligt när hon berätta om hur disney med avsikt tydligen smyger in bilder, tecken och symboler som anspelar på sex. haha. Sökte även lite nyss och i en video står det att man för att bli första graden medlem måste genomgå ett test. Man måste ligga i en kista och uppmanas att onanera, livet möter döden. hahaha.





Nae nog om det, nu ska jag klä på mig sedan är det bussen som gäller. bye bye bitches. ;)

gästblogg by ida magnusson

hej alla kära läsare detta är idisen som talar. förstår att att folk där ute kan undra, vad gör jag med mrcarlis klockan 02.18 en torsdag natt, svaret vet jag tyvärr inte själv. jag clara och dullie fick en spontan idé att ikv ska vi DYGNA, så att fredagen i skolan kan bli lite flummig. ingen skönhetssömn här inte! och då är det ju trevligt att sitta uppe med lite knäppa killar... fast snart däckar jag i soffan, illa. fast jag ska klara det, fan.
carls DIET, nattkäk på max. det är grejer det!
illuminatipsykade människor
sen får vi ju inte glömma pontuz, vilken lirare.... en typisk kille som inte kan gå innanför någons dörr utan att riva ner hela placet. men du vet att jag tycker om dig ändå!

hahaha oenmotståndlig charm ♥

nu är det läggdags, eller????? ha en fortsatt bra natt allihoppa, nu ska jag lyssna på mrcarlis härliga stämma till peterlemarc. pussar och kramar

Trollmor gör comeback

Precis tryckt i mig 2 kokta ägg och ett paket bacon efter ett gympass med Pz.

Måste säga att ikväll är jag glad, väldigt glad. Fick för några timmar sedan reda på att det vankas klassfest i helgen. Våran gamla klass är så jävla kul att festa med så kan bara bli tjockt med nice liksom. Förra spåra ju rätt skönt med så förväntningarna ligger ju rätt högt men vafan precis som det ska vara. Tänkte dock försöka somna hos någon jag känner denna gång. :D

Dagen i övrigt har även den varit bra, praktiken rullar på och Mrcarlis är lika bra som alltid. ;)  Duschen nu, får se om jag bjuder på något mer ikväll annars natti natti. :)

Här kommer lite bilder från klassfesten i Juni förra året. haha.


















Mathildas lillebror XD hahhaha



















Kära hälsningar

Godmorgon mina bloggläsare.

Ligger just nu i sängen efter frukost och dusch, skulle helst vilja somna om några timmar men praktiken börjar om en timme.  Fast ska väl dock inte klaga kan tänka mig att det är väldigt många som redan varit i skolan i just en timme.;) Nää tänkte mest önska godmorgon, hoppas alla får en förbannat bra dag. ciao :)



Kära hälsningar från Linus med... :(

Folköl och potatis


Så tråkigt med blogginlägg utan bild så får bli en bild på Alegria, Tjerna och Mrcarlis. :)

Nu blir de det här blogginlägget sedan natti natti, även om jag har sovmorgon så vill mina småbröder upp och skrika 06:30.

Dagen då, jo den har varit jävligt go faktiskt. Började med 4 timmars praktik, som var galet slapp. För slapp för att vara ärlig. Kändes nästan som ut och in bara, hoppas på mer drag imorgon. Sedan så har jag även hunnit med ett besök hos farmor och farfar och innebandy. Min diet sprack ju efter 5 minuter där. haha. Kaffe och bulle, ja men vafan låt gå då och sedan så käk klyftpotatis (vilket är kolhydrater som jag inte skulle käka) och så bjöd farfar på folköl. Så att 1,5 dag klarade jag dieten. staarkt. Bara därför så slängde jag i mig några godisbitar med när jag kom hem från boll liret. :P

Måste ju kommentera innebandyn med, var riktigt kul idag. Jag börjar få lite koll på både klubba och skott så två mål och ett eller två assist blev det.:D Mrcarlis glädjs lätt när det kommer till innebandyn kan jag säga. :D haha

Om någon nu orkade plöjja igenom denna text så vill jag ge dig en extra stor godnatt kram, natti natti. :)

Om 13,½ timme börjar praktiken

Ska strax ta bussen in till pappa då jag har mina svarta jeans där som jag ska ha på praktiken imorgon. Om 13,½ timme börjar praktiken ja, ska bl riktigt jävla kul och är laddad som fan!!! Hoppas att det kan gå så pass bra att man kan få möjlighet till lite jobb efteråt, vore så gött. :)

TAAAAAAAGGA hej hopp :-)


Tacogratäng

konstaterande

+ Förbannat gott
+ Jävligt enkelt

- Jag blev pank

Nu gymmet med rolke. :D




Hästar...



Häst alltså. Missade först bussen kvart i elva och sedan den kvart i tolv så blev hemma. Slockna på soffan och sedan har jag röjjt ordning i köket. Tänkte därför att det passar utmärkt att skita ned det igen genom att göra tacogratäng!:D Funkar tydligen bra om man kör på LCHF diet så det är vad som får bli till middag idag. Mot affären, hej :)


Dietmat

Sitter här och käkar någon form av dietmat efter att varit ute och löpt i 40 min. Något overkill kanske men tänkte att jag skulle testa på LCHF dieten då den verkar rätt intressant. Frågan jag ställer mig själv är dock hur länge man orkar bry sig såå mycket om maten och hur länge man klarar av att strunta i ölen. :(  Har en vän som jag tror körde på den där metoden med, såg ingen skillnad på pöjken i och för sig  men vafan sen så är han rätt stor! ;)

Mot skolan nu iaf, hörs senare. Hej :)






Finns det någon som kommer att läsa det här?




Hallå där till de bloggläsare som fortfarande är kvar!


Bloggen ligger för tillfället på dekis men just nu känns det inte som att det finns så mycket att blogga om. Helgen har väl varit rätt död. Helt okej fredag med fest hos någon snubbe i Smedby (Smedby som jag tydligen tycker är sämsta festfolket. När det nu skulle ha kommit ur min mun?:P haha). Helt okej kväll, jag blev väl rätt rund om fötterna som vanligt och skulle fylleragga som också sker allt oftare nu för tiden.... Gav väl dock inget resultat men fan skam den som ger sig. ;)

Lördagen började tidigt som fan med att spela korpen innebandy 09:45, roligare saker kan man ju ärligt talat göra. Annars så bjöd inte gårdagen på mycket alls. Låg bara hemma först hos pappa och sedan hos mamma, Alegria och Tjerna kom förbi en stund så jag bjöd på lite käk sedan gick jag in och la mig, trevlig som jag är. :)

Och söndagen då, två timmar på gymmet annars bara legat hemma med. Så ja det är såhär roligt det är att läsa min blogg just nu och där av den glesa update som är. :)


Dagens outfit

Finfredag! :)





Manboy vilket jävla skämt


Manboy killen..


Varför skickar vi varje år en jävla skitlåt och i år till råga på allt en låt som tilltalar vem? Jo fjortonåriga tjejer som blir alldeles till sig och min sjuåriga lillebror...


Egentligen bryr jag mig inte nämnvärt om detta spektakel men när det ändå ställer upp bra låtar som Swingfly och Loreens låtar faktiskt är så känns det ju tragiskt att behöva ljuga och säga att man är från typ Finland nästa gång man hamnar på en gayklubb utomlands…

Kommer säkert få äta upp det här i maj när Erik går och vinner hela skiten men det kan jag leva med, då är ju låten självklart skitbra. Kappen efter vinden, alltid!;)


Back in business



Sådär ja back in business så att säga. 

I torsdags och igår låg jag helt död med världens feber, rinnande näsa och hosta så att de kändes som att lungorna skulle följa med ut. Börjar känna mig bättre nu i alla fall efter 200 panodil och 10 liter hostmedicin. :) Usch för att vara sjuk, galet ansträngande ju. :O Ska hämta mig en kall nu vi hörs senare! :D


Grand hotel - Johanna och Mrcarlis taggar



Långt mellan inläggen, en allt mer vanlig företelse...

Sitter i  skolan nu och har projekt och företag, inte det roligaste speciellt inte när man troligen har feber. Hatar att vara krasslig, finns ingen tid för sådant på mitt schema!!!!

Något som är jävligt possitvt dock är praktikplatsen. Jag och Johanna var förbi igår på Grand Hotel och pratade med dem och det verkar vara klockrent. Hon som vi pratade med gav ett väldigt gott intryck så det känns kanon! Så att nu taggar Johanna och Mrcarlis inför vecka 12!!! Hörs senare :)


Löpning i det soliga vädret



Varit ute och löpt drygt en timma i det soliga vädret, gjort 100 armhävningar och nu ligger jag och laddar inför korpen innebandy. Hård sattsning. Men jävlar vad skönt det var att springa och än bättre när man springer förbi mormor för ett glas vatten och kommer där ifrån med 50 kr. Hon är allt för snäll min mormor. :) <3 Hörs senare.


Mot beach 011



Full fart framåt från och med idag satsar jag mot sommaren. Nu blir det INGEN skräpmat och kakor, godis, läsk, saft och annat skit blir det max en gång i månaden. Även funderat på att försöka dra ned på drickandet med med någon börda måste man få ha för att orka anser jag men ska göra ett försök.

För cirka ett år sedan gjorde jag precis det här. Jag åt ingen skräpmat från januari till juni och från och med mars till juni tillbringade jag minst en timma sex av sju dagar i veckan på förbränning plus att jag verkligen var petnoga med att inte käka godis, drack vatten istället för saft och läsk samt när det bjöds på bakelser avstod jag oftast. Jag tappade cirka 10 kilo och sedan dess har jag legat på kanske plus 2 kilo alltså 62 kg. Nu är det inga kilon som ska tappas men ska bli mer deffad och självklart gymma, nu dock minst fem dagar i veckan (blivit dåligt med det sedan nyår).

Mot beach 011!!


Blommor och dekoration

Blommor och dekoration nu. Ganska kul men idag är det så bökiga blommer och det klarar inte det lilla tålamod jag har. Båda en och två mindre vackra ord har ramlat ur mig mun. :P









Dagens outfit

Dagens outfit. Hammarby IF fyller idag 114 år så självklart blev det att klä upp sig!!! Gattis Bajen :)







Big brother 2011




Sitter och tittar på Big brother och stör mig sönder på Cilla asso!! Nu när det gått ett tag, har ni någon favorit och vem vill ni ska vinna?:D Jag håller starkt på norrlänningen och gurkan asso. Kan säga att om man kollar 24/7 så märker man hur sjukt rolig och skön Björnen är alltså. Annars så tycker jag Big brother är rätt så B än så länge. När de festar får de två platter öl och så fort de pratar om något lite kontroversiellt så byter de av kameran.


STÖBE STYLE

Bilderna här nedan visar real STÖBE style. 

De är tagna en augusti kväll i augusti 2010 (närmare bestämt 21 augusti under augustifestivalen). Jag och Marwel står och väntar på spårvagnen samtidigt som vi får syn på två tjejer varav den ena bär en vante som jag säger åt Marwel att han bara måste ha. Så att självklart börjar vi deala med dem och jag säger åt Markus att byta ut något plagg, möjligen sina kalsonger. De nappar på erbjudandet men tyvärr inte Marwel så det hela slutar med att vi får plocka med dem på fest i utbyte. Inte de bästa haffen vi gjort kanske och tror inte de var så glada när de inte hinner vara mer än 20 minuter på festen innan vi får dem utkastade. Tilläggas också att de ej var från norpan heller och inte hitta, perfekt!;)




Vi hade även planer på att ta med våran nyfunna vän men han var inte så livad så att vi tänkte han gjorde bäst i att ligga kvar.


Och såhär kan det se ut.....

Och sähär kan det se ut när Hotell Turesson bjuder på Middag. Pz var här och käka nyss, själv kunde jag inte äta så mycket då jag ska upp till mors karl och äta nu!:D




Hotell Turesson

Såhär kan det se ut när hotell Turesson har öppet. Lie frulle med Jonte i morse. Inte träffat han på länge så var kul att ses lite. :)











3000 sms :O

Bloggflow nu känner jag, vafan drar ett inlägg till!:D

Har laddat på mobilen idag för första gången på säkert fem månader. Tror att en hel del har väntat på det ett tag!(a) Upptäckte också att när jag laddade på med 150 kr med något som hette Messa mer så fick jag 3000! gratis sms. Kan tänka mig att typ varenda kotte har de men det har jag då aldrig haft, klockrent ju!:D

Så att ta och messa mig för nu kan jag ju svara!;P;P,pP;p;P;Pp,P;P


Min nya design

Inte kommenterat något om min nya design än men jag börjar bli mer och mer nöjd. Kändes lite ovant först då jag verkligen diggade min förra men kul med något nytt och min designer Micis har verkligen gjort ett bra jobb!:)


Vad tycker ni om den nya designen?Bättre än den förra eller diggade ni med min gamla bajen design?;)






Dagens Outfit

Prövade nya slipsen idag med, kanon kap tycker jag själv!;)








Om lektionen blir tråkig

Tänkte bara låta Albin illustrera vad man gör när lektionen blir tråkig...



Självklart försöker man ta på sig så många jackor som möjligt!!! ;)

Att lägga ned tid på skit.



Suttit i en timme och skrivit på ett blogginlägg med en massa svammel som jag ändå inte blir nöjd med kortfatta så inhåller texten det här : Dygnet är för kort, jag sover för lite, allt jag vill göra hinner jag inte med, jag siitter på en jävla massa kunskap som inte betyder ett skit sålänge man inte spelar tp spel. Och slutligen, jag är jävligt bitter.

Godnatt!


Dagens köp

Förlåt för att jag inte bloggat men har inte haft tid. Tänkte i alla fall visa mitt fina inköp som jag gjort idag, en slips perfekt när man vill impa på bonden då kossan ska mjölkas. :)







RSS 2.0