Niqab

Några kommer säkert fnysa andra kommer troligen bli nyfikna. Efter att den muslimska befolkningen ständigt ökar här i väst kommer också modet som en påföljd, Niqab kommer bli nästa grej med stort G.

Tänk er att sådär sexigt glida omkring och visa sina vackra ögon, för det blir också en påföljd, ögonen kommer gå starkt framåt när det är vad som bjuds på. Idag är Niqaben oftast enfärgad (svart) och ser rent utsagt tråkig ut, det är nog därför den inte slagit genom än men när den väl tar fart i väst (kanske efter mitt blogginlägg) kommer vi få se den i alla möjliga färger och mönster.  Det kommer bli en succé, svårt att säga om det kommer att vara ”the shit” om ett eller tio år men ska du vara den som skapar nästa mode i västvärlden köp då en Niqab redan idag.




 

Det tråkiga är att personer som inte förstår sig på mode ger sig in i debatten angående Niqaben. Folk som skriker om förbud och att det inte hör hemma i samhället. Nä Jan Björklund och Sverigedemokrater, skärpning  och ge fan i Niqaben ni måste se djupet se modet för det här kommer slå större än stringtrosorna på 1990 talet.

 

 

Ni kanske är tveksamma och undrar hur jag kan veta vad som ska bli nästa modefluga. Enkelt säger jag, det handlar om att se vad tåget lämnar på station och vad som står där och väntar för att kliva på och försvinna i det långa landet falukorv som snook skulle sagt.

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja se videoinlägg ifrån dig. Går den drömmen att uppfylla?:D <3

2010-11-17 @ 22:36:26
URL: http://melisabeths.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0